Eğlence

Bethesda E3 öncesine Fallout 76’nın ön gösterimini yaptı – Video

bethesda fallout 76

bethesda fallout 76Bethesda çorak arazilere geri dönüyor. Gelecek ay düzenlenecek E3’ün hemen öncesinde geliştirici, Fallout 76’nın resmi duyurusunu gerçekleştirdi.. Ne var ki, oyunla ilgili olarak resmi adı dışında fazla bir detaya sahip değiliz. Kısa bir tanıtım videosu nükleer sığınağın içinde neler olduğunu göstermekle yetiniyor.

Yeni oyun hakkında daha fazla detayın, 10 Haziran’da düzenlenecek Bethesda E3 basın toplantısında açıklanması bekleniyor. Bu oyun Xbox One, PS4 ve PC platformlarında dağıtılacak. Oyun, Skyrim ve Fallout 4’ün arkasında olan Bethesda Game Studios tarafından geliştiriliyor.

Yayıncı önceki gün şifreli bir tweet atmış, daha sonra bir güne yakın süren bir Twitch yayını gerçekleştirmiş, böylelikle bir televizyonun karşısında oturan Vault-Boy figüründen daha fazlasını göstermişti.

Fallout serisinin en son üyesi olan Fallout 4, 2015’in sonlarında yayınlanmıştı. Oyun, Boston şehrinin radyasyona maruz kalmış bir versiyonunda geçiyordu. Bethesda bir süredir oyunu desteklemeye devam etti, bazı büyük genişleme ve küçük eklenti paketleri çıkardı. Seri geçen yıl Fallout Shelter adıyla mobil cihazlara da genişledi. Şimdi de düzenli güncellemelerle gücünü korumaya devam ediyor. Oyunun ücretsiz oynanabilir versiyonunun en sonunda PC ve Xbox One’a da geldi.

Öte yandan Bethesda, Nintendo Switch’e büyük ilgi gösteren birkaç büyük yayıncıdan bir tanesi. Yayıncı son olarak taşınabilir oyun konsolu için Skyrim ve Doom’un versiyonlarını çıkarmıştı. Gelecek ay da Wolfenstein II’nin Switch versiyonu çıkacak.

Fallout 76, haziran ayındaki E3 öncesinde duyurusu yapılan birkaç büyük oyundan sadece bir tanesi oldu. Bethesda, E3 öncesinde Rage 2’nin ön gösterimini yaptı. Call of Duty ve Battlefield’in yeni versiyonları da ortaya çıktı. Bethesda’nın E3 basın toplantısı 9 Haziran’da gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER