Eğlence

Bethesda’nın E3 2018 duyuruları

bethesda e3 2018 fallout 76

bethesda e3 2018 fallout 76Bethesda, görenlerin söylediğine göre birkaç gündür Los Angeles’ın merkezindeki bazı binaları büyük Fallout posterleriyle süslemiş. Buradan E3 2018’deki en büyük silahını anlamak mümkün oluyordu. Gerçekten de Fallout 76, Bethesda E3 2018 konferansının başrol oyuncusu oldu.

Ne var ki, Bethesda’nın elinde daha birçok çalışma var. Bunların arasında çok sevilen oyun serilerinin yeni üyeleri ve hatta birtakım sürprizler bulunuyor. E3 2018 konferansının en önemli duyurularını bu haberde derliyoruz.

Fallout 76

Fallout 76, en başta da belirttiğimiz gibi Bethesda’nın E3 konferansının merkezinde olacaktır. Şirket bütün hafta boyunca oyuna dair, ipucu niteliğinde bazı görüntüler ve detaylar paylaştı. Ayrıca Bethesda etkinliğinden önce gerçekleşen Xbox etkinliğinde bile Fallout 76’nın fragmanı gösterildi. Fallout 4’ten dört kat daha büyük bir haritaya sahip olan Fallout 76, çevrimiçi çoklu oyun deneyimi sunacak. Oyunun çıkış tarihi 14 Kasım 2018 olarak açıklandı.

Doom Eternal

Bu devam oyununun 2016’da yeniden canlandırılan oyuna ne katacağı hakkında fazla bilgi verilmedi. Ancak Bethesda, Quakefest 2018 etkinlikte bazı gerçek oynanış görüntülerini paylaşacağının sözünü verdi. Öte yandan, şirket yeni oyunda selefinde bulunandan iki kat daha fazla kötü karakterin bulunacağını da belirtti.

Wolfenstein Youngblood

Bir başka klasik first-person-shooter oyununa devam niteliğinde yeni bir oyun ekleniyor. Birlikte oyun deneyimi sunacak oyun, ikiz Naziler’in alternatif bir zaman çizgisinde, 1980’lerde Paris’te giriştiği mücadeleyi konu alıyor. Ayrıca gelecek ay Switch’e gelecek bir Wolfenstein oyunu bulunuyor. VR oyunu da 2019’da gelecek.

Skyrim: Very Special Edition

Skyrim’in E3 2018’e özel fragmanında Keegan-Michael Key, oyunu oynamaya çalışırken evini talan ediyor. Aslında fragman bir gerçeklikten daha çok, günümüzdeki çoklu platform desteğinin bizi ne hâle getirdiğini, oyun deneyimini de nerelere taşıyabileceğini gösteriyor.

Elder Scrolls VI

Starfield

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER