Eğlence

Bethesda E3 2017: En önemli duyurular

Bethesda’nın E3 2017’de bir dizi sorgulanabilir seçim yaptığı söyleniyordu. Bunların arasında etkinliği yerel saatle akşam saat 9’da gerçekleştirip, ABD’nin diğer yarısında ve Avrupa’nın batısında etkinliği gecenin geç saatlerine denk getirmek; “Bethesdaland” adını taşıyan bir minyatür lunapark kurmak ve Chainsmokers grubuna yer vermek de bulunuyordu. Bununla birlikte bir süredir dedikodusu yapılan bilimkurgu oyunu Starfield‘ın da aralarında bulunduğu bazı çok beklenen oyun duyuruları da gerçekleştirilmedi.

Yine de, Bethesda’nın çeşitli oyun stüdyoları farklı ve ilgi çekici eserlerini E3 2017’de konferansında sergilediler. Aşağıda bunların en önemlilerini görebilirsiniz.

Dishonored 2

İlk Dishonored oyununda mükemmel genişlemeler vardı, oyuncuları Daud adlı düşman ve O’nun koruması altında olan Billie Lurk’ün rollerine sokuyordu. Şimdiyse yeni oyunla birlikte yeni bir hikâye geliyor. Dishonored 2 ile Lurk ve Daud geri dönüyor, bu sefer de serinin bu oyunundaki olayların arkasındaki isim olan Outsider’ı öldürmek için işbirliği yapıyor. Oyun 15 Eylülde çıkacak.

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein: The New Order oyununun devamı olanWolfenstein II: The New Colossus 1961 Amerika’sında geçiyor ve birtakım ucuz film örneklerini içeriyor. Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekimde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Doom VFR ve Fallout 4 VR

Doom VFR, HTC Vive ve PlayStation VR için geliştirilmiş, bağımsız bir sanal gerçeklik nişancı oyunu. Fallout 4 için de bir VR versiyonu duyuruldu. Doom için henüz bir çıkış tarihi verilmezken, Fallout 4’ün sanal gerçeklik versiyonu ekim ayında HTC Vive için yayınlanacak.

The Evil Within 2

Resident Evil yapımcısı Shinji Mikami’nin geliştirdiği The Evil Within’in takipçisi olan The Evil Within 2’de oyunun başkahramanı Sebastian Castellanos, gerçeküstü bir kabus diyarında kızını arıyor. Oyun 13 Ekimde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER