Teknoloji

Best Buy henüz duyurulmamış Chromecast’i yanlışlıkla satışa koydu

chromecast ultra 4k

Google’ın yıllık donanım etkinliği 9 Ekim’de düzenlenecek. Burada Pixel 3 ve Pixel 3 XL, Google’ın geliştirdiği donanımların başında olacak biçimde resmiyet kazanacak. Bu arada başka ürünlerde de güncellemeler bekleniyor. Bunlardan biri de Chromecast olacak.

Chromecast‘in yeni versiyonu, ABD’deki bir Best Buy mağazasında, daha tanıtılmadan önce satışa konuldu. Android Police’in haberine göre, bir müşteri bu yeni ürünü fark etti ve fotoğrafını çekerek internete yaydı.

Müşteri, çektiği fotoğrafı Reddit’te, GroveStreetHomie adı altında paylaştı. Söylediğine göre, ürün Best Buy‘ın sisteminde görünmüyor. Ancak kasada ürün, daha eski Chromecast’in kayıtları altında görünüyor.

google chromecast

Yeni Chromecast 2015 modelin yerini alacak

Google’ın üçüncü nesil Chromecast ile en son 2015’te çıkmış modeli yenileyeceğini bilmek çok da sürpriz sayılmaz. O üründen bir yıl sonra da 4K destekli Chromecast Ultra çıkmıştı.

Google’ın 9 Ekim etkinliğinde beklenen ürünlerle ilgili epey detay biliyoruz. Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile ilgili olarak son iki ayda yığınla sızıntı gördük. Şimdi bu listeye Chromecast’i de ekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER