Manşetler

Beşinci nesil iPhone’a ait parçası daha büyük bir ekranı işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beşinci nesil iPhone’a ait olduğu söylenen bir parçanın fotoğrafı Çinli bir satıcının web sitesinde yayınlandı. Fotoğraftaki parçanın beşinci nesil iPhone’a ait olan sayısallaştırıcı panele ait olduğu iddia ediliyor. Tasarım mevcut iPhone 4’ünküne benzese de, daha büyük bir ekranın varlığı dikkat çekiyor. Yine de, yukarıdaki parçayla ilgili herhangi bir ölçü değeri yayınlanmadığı için kesin bir tahminde bulunmak mümkün değil.

Eğer yukarıdaki parça beşinci nesil iPhone’a aitse, o halde bu akıllı telefonun kenarlarda daha ince bir çerçeveye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu, iPhone 5 ile ilgili olarak daha önce çıkan “kenarları ince cihaz” dedikodularını da destekliyor. Bu durumda Apple’ın cihaz boyutlarını arttırmadan ekran boyutunu arttırması da mümkün hâle gelmiş olacak. Beşinci nesil iPhone ile ilgili olarak bundan başka, cihazın A5 adı verilen daha güçlü bir işlemci kullanacağı, ince bir arka panele ve tabii ki Retina ekran sahip olacağı da söyleniyor.

Yukarıdaki fotoğrafın gerçek olup olmadığını bilmiyoruz, ancak fotoğrafın kaynağı çok yakında yeni parça fotoğraflarını yayınlayacağını söylüyor.

İlgili – 9 to 5 Mac

İLGİLİ HABERLER