Teknoloji

Beşinci nesil iPhone ile ilgili bir dedikodu da Turkcell’den

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın beşinci nesil iPhone’uyla ilgili ortalıkta binbir türlü dedikodu dolaşıyor. Çıkacak olan cihazın veya cihazların türünden tutun da, ne zaman çıkacağına kadar çeşitli iddialar, kanıtlar ortaya atılmakta. Son iddia yabancı bir yerden değil, Türkiye’den çıktı. Shiftdelete.net Turkcell’in içinde dolaşan bir e-posta iletisine ulaşmış.

Söz konusu iletide “iPhone 5’in Kasım’da çıkacağı bilgisini aldık, kampanya vs detaylar ile ilgili bilgi aldıkça paylaşacağız.” deniyor. Bu mesajı iki şekilde yorumlamak mümkün: İlk olarak Turkcell, iPhone 5’i kendisinin Türkiye piyasasına sunacağı tarihi kasım ayı olarak paylaşıyor. Bu durumda iPhone 5’in beklenen tarih olan eylül ayı içinde tanıtılması ve hatta piyasaya çıkması ihtimali daha da kuvvetlenmiş oluyor. Diğer durumda ise, Turkcell iPhone 5’in ilk kez tanıtılacağı tarihi paylaşıyor. Aslında iPhone 5’in kasım ayında çıkacağına dair çeşitli dedikodulara da rastlamadık değil.

Kesin olan birşey var ki, o da Turkcell’in gelecek nesil iPhone’u da önceden olduğu gibi Türkiye’deki müşterilerine sunacağı…

İlgili – Shiftdelete.net

[Görsel – Shiftdelete.net]

İLGİLİ HABERLER