Eğlence

Berkun Oya Netflix için yeniden yönetmen koltuğunda

netflix berkun oya

Netflix, bir ailenin yaklaşık 40 yıla yayılan hikayesini konu alan Berkun Oya imzalı yeni filminin çekimlerine başladı. Zengin bir oyuncu kadrosunun yer aldığı filmin yapımcılığını ise Krek Film üstleniyor.

İsmi henüz belli olmayan filmin senaryosu da Berkun Oya’nın imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Yılmaz Erdoğan gibi önemli isimler bulunuyor.

Filmin konusu ise Netflix tarafından şu şekilde anlatılıyor: “1980’li yıllarda İç Anadolu’da bir çiftlik evinde hayatlarını sürdüren ailenin fertleri, yaşadıkları acı bir kayıp üzerine büyük şehre göç etme kararı alırlar. 30 sene sonra hala geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine döndüklerinde, yıllardır üstü örtülü bir gerçeğin açığa çıkması da kaçınılmaz olacaktır.”

Berkun Oya daha önce Netflix için Bir Başkadır dizisini kaleme almış ve yönetmenliğini üstlenmişti. Yine Oya’nın kaleminden çıkan Azizler filmi de Netflix’te izleyicilerle buluşmuştu. Oya’nın yeni filmi 2022’de Netflix’te yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER