Eğlence

BeoVision Eclipse: LG ve Bang & Olufsen ortak yapımı OLED TV

beovision eclipseLG ve Bang & Olufsen, OLED TV üretimi için işbirliği yapacaklarını geçtiğimiz yıl duyurmuşlardı. Bu işbirliğinin ilk meyvesi olan BeoVision Eclipse, IFA 2017’de ortaya çıktı.

4K çözünürlüklü BeoVision, 450 watt gücünde bir müzik sistemine sahip. Söz konusu sistem entegre internet radyosu ve çevrim içi müzik çalma özelliği sunan 3 kanallı bir ses çubuğuna sahip. Yapılan açıklamada, televizyonun “kesin siyah ve sonsuz kontrast oranları” ve HDR desteği sunduğunun altı çizildi.

Motorlu zemin standı da televizyonun dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Bu stand sayesinde televizyonun oda içindeki konumunun tek tuşa basarak sessiz biçimde değiştirmek mümkün oluyor. Eclipse, motorlu veya manuel bir montaj aksesuarıyla duvara da monte edilebiliyor. Televizyonun kontrolü BeoRemote One BT adını taşıyan uzaktan kumandayla gerçekleştiriliyor.

Uyum yeteneği, BeoVision’ın en önemli satış noktaları arasında bulunuyor. LG’nin webOS 3.5 işletim sistemini barındıran televizyon; Netflix, YouTube ve Deezer gibi servislere erişim ve kişiselleştirme imkânı sunuyor. Yerleşik Spotify Connect, Chromecast ve AirPlay desteği de Bluetooth ile birlikte televizyonun bağlantı özellikleri arasında bulunuyor. Televizyonun hoparlörü için farklı alüminyum ve kumaş rengi seçenekleri tercih edilebiliyor.

BeoVision Eclipse eylül ayında satışa sunulacak

BeoVision Eclipse için 55 ve 65 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği bulunuyor. Her iki versiyon da eylül ayında Bang & Olufsen mağazalarında satışa sunulacak. 55 inç model için 10 bin 990 dolar, 65 inç model içinse 15 bin 990 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER