Teknoloji

BeoPlay P6 hoparlör 16 saatlik pil ömrüyle kesintisiz müzik vadediyor

beoplay p6Danimarka merkezli lüks ses ve görüntü ürünleri üreticisi Bang & Olufsen, B&O Play markası altında uygun fiyatlı hoparlörler sunuyor. Şirket, BeoPlay P6 ile bu seçeneklere bir yenisini daha ekledi. P6 ile hareket hâlindeyken yüksek sesli olarak müzik dinlemek isteyenlerin önüne bir imkan daha koyulmuş oluyor.

Tıpkı daha önce tanıtılan BeoPlay A1 gibi, P6 da alüminyum bir kasa ve taşınmasını kolaylaştıran deri bir kayışa sahip. B&O’dan yapılan açıklamada, tasarımın toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğu belirtildi. Bu da hoparlörün doğa koşullarında da rahatlıkla kullanılabileceği anlamına geliyor.

B&O yeni hoparlörüyle potansiyel kullanıcılara tek şarjla 16 saat boyunca müzik dinleyebilme imkanı vadediyor. P6, kutusundan çıkan USB-C kablosuyla USB-C girişi üzerinden şarj ediliyor. Kontrol tuşları ise hoparlörün üst kısmında bulunuyor. Bu tuşlar ile hoparlörün kapatılıp açılması, başka cihazlarla eşleştirilebilmesi, sesi kontrol etme gibi işlevler gerçekleştirilebiliyor. Yine aynı yerde bulunan OneTouch isimli çoklu kontrol tuşu ise birbirinden farklı işlevler için kullanılabiliyor. Söz konusu tuş ile akıllı telefonlardaki Google Asistan ve Siri gibi dijital asistanlar aktive edilebiliyor. Kullanıcılar butonun işlevlerini ise Beoplay’in akıllı telefon uygulaması üzerinden ayarlayabiliyor.

Tıpkı diğer B&O Play ürünleri gibi, BeoPlay P6 için de hatırı sayılır bir para ödemeyi gözden çıkarmak gerekiyor. 23 Nisan itibarıyla B&O Play’in internet sitesi ve mağazalarında satışa sunulacak hoparlöre sahip olmak için yurt dışında 399 dolar ödemek gerekecek. Hoparlör daha sonrasında üçüncü taraf satıcılar üzerinden de satın alınabilecek.

İLGİLİ HABERLER