Teknoloji

BeoPlay A1 Bluetooth hoparlör ses kalitesinde artış vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

beoplay a1 Bir Bang & Olufsen markası olan BeoPlay, yeni taşınabilir Bluetooth hoparlörüyle yüksek kaliteli müzik keyfini sürekli olarak yaşamak isteyenlere bir seçenek daha sunuyor. BeoPlay A1 adını taşıyan hoparlör, telefon görüşmeleri için bir mikrofon vazifesi de görebiliyor. Böylelikle bir grup görüşmesine çok sayıda kişinin katılması mümkün hâle geliyor. Hoparlör tasarımı sayesinde 360 derece ses dağıtımı gerçekleştirebiliyor.

beoplay a1A1, 2x140W gücüyle daha derin bas ve kaliteli ses vadediyor. Böylelikle hoparlörden çıkan sesler, gürültünün yüksek olduğu ortamlarda bile rahatlıkla duyulabiliyor. Küçük ve kolay taşınabilir olması amacıyla tasarlanan hoparlör, tartıda 600 gram çekiyor. Hoparlörün üstünde herhangi bir düğme veya dik durmasını sağlayacak bir ayak yer almıyor. Cihaz, görüntü itibarıyla tavandan sökülmüş bir yangın dedektörünü hatırlatıyor.

beoplay-a1-210416-2BeoPlay A1, alüminyumdan yapılmış bir hoparlör ızgarasına sahip. Deri kayış ise hoparlörün kullanıcıların ellerinde rahatça taşınmasına veya çantalarına asılabilmesini sağlıyor. Cihazda bulunan pil ile Bluetooth üzerinden 24 saate yakın bir süre müzik dinlenebiliyor. Şirketten yapılan açıklamada, ortalama ses seviyelerinde pil ömrünün iyi bir not aldığı belirtiliyor.

beoplay a1Ahize mikrofonu olarak kullanıldığı zamanlarda BeoPlay A1, tüm açılardan aynı algı hassasiyetini sunuyor. Hoparlör, özel BeoPlay App uygulamasıyla birlikte çalışıyor. Alüminyum kasanın altında 60-24000 Hz. ses aralığı sunan bir kurulum bulunuyor. Derin bas hoparlöründe bulunan alüminyum çekirdek sayesinde daha gelişmiş ses için bas alt seviyelere kadar uzatabiliyor. Cihazda 2200 mAh kapasiteli pil bulunuyor. BeoPlay A1 sahibi olmak için 249 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER