Teknoloji

BenQ W1700 projektör 4K ve HDR desteğini uygun fiyatla sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

benq w1700Projektörler son zamanlarda eskiye kıyasla biraz olsun ucuzlamış durumda. Ancak işin içine 4K çözünürlük desteği girince fiyatlar yine eskiye dönüyor. Hatta 4K TV’lerin birkaç kat üzerine çıkıyor. BenQ W1700 ile bu eğilimi değiştirebilecek bir alternatif sunuyor.

W1700, 4K ve HDR desteğini muadillerine kıyasla oldukça uygun bir fiyat karşılığında teklif ediyor. Hoparlörün İngiltere’deki fiyat etiketinde 1599 pound (8178 TL) yazıyor. Bu rakamın da çok düşük olmadığı ve bu paraya 55 inçlik bir OLED TV’nin de satın alınabileceği bir gerçek. Ancak 4K projektör seçenekleri arasında bir kıyaslama yapıldığında W1700’ün fiyatı gerçekten oldukça uygun görünüyor.

BenQ yeni projektörünün özellikleri konusunda pek fazla detay vermedi. Şirket sadece W1700’ün HDR10 desteğine sahip olacağını, otomatik keystone ayarı yapabileceğini ve 1.2x yakınlaştırma yeteneğini taşıdığını söylemekle yetindi.

BenQ W1700 Avrupa’da ocak ayında satışa sunulacak

BenQ W1700, Avrupa’da önümüzdeki ocak ayının başları itibarıyla satışa sunulacak. Projektörün diğer bölgelerde ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat etiketinde ne kadar yazacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER