Eğlence

Ben Stiller Apple TV Plus için yönetmen sandalyesine oturuyor

ben stiller apple tv plus

Apple, çevrimiçi video içerik platformu TV Plus‘ın portföyünü yüksek profilli içeriklerle genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin onay verdiği son iş, “bir ofis draması” olarak tanımlanan “Severance“(Kıdem Tazminatı) isimli dizi oldu. Apple TV Plus izleyicileriyle buluşacak dizinin yönetmen sandalyesinde ise ünlü oyuncu Ben Stiller oturacak.

Stiller’ın yöneteceği dizinin hikayesinin altında ise The Good Fight ile tanınan Dan Erickson‘un imzası bulunuyor. Severance’ın on bölümden oluşacak ilk sezonunda başrolü Adam Scott canlandıracak. Scott, Big Little Lies dizisinde Ed Mackenzie karakterine hayat vermişti.

Dizinin yapım çalışmalarının aylar önce başladığı söyleniyor. Buna rağmen, Severance’ın Apple TV Plus abonelerinin karşısına ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

Ben Stiller Apple TV Plus kadrosundaki yıldızlardan sadece biri

Severance için yapılan anlaşmaya çok şaşırmamak gerekiyor. Dizinin yapımcılığını Endeavor Content isimli şirket üstleniyor. Endeavor Content, Apple TV Plus’ın açılış içeriklerinden biri olan See’nin de yürütücü yapımcısı durumunda.

Ben Stiller’ın dahil olduğu proje, Apple TV Plus’ın yıldızlar üstüne kurulu politikasını bir kez daha gösteriyor. Apple, çiçeği burnunda platformu için hem kamera önünde hem de kamera arkasında önemli isimlerle çalışmaya özen gösteriyor. Kamera önünde Jennifer Aniston, Steve Carrell gibi isimlere yer veren şirketin kamera arkasındaki yıldızları arasında ise Steven Spielberg ve M. Night Shyamalan gibi usta yönetmenler bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER