Eğlence

Ben Affleck ayrı bir Batman filminde senarist, yönetmen ve oyuncu olarak boy gösterebilir

ben-affleck-batman-100715

ABD’de gerçekleştirilen Comic-Con fuarında Warner Bros.’un DC sinema evreniyle ilgili planlarının duyurulması bekleniyor. Gelen son haberler ise Ben Affleck’in bu filmlerden birinde yönetmen koltuğuna oturabileceğini gösteriyor. Deadline’ın haberine göre, ünlü oyuncu Batman vs. Superman: Adaletin Şafağı ve Justice League filmlerinin ardından çekilecek ayrı bir Batman filminde senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu olarak görev alacak.

Ben Affleck’in projedeki partnerinin DC’nin kreatif ekibini yöneten çizgi roman ve TV yazarı Geoff Johns olacağı söyleniyor. Johns daha önce The Flash ve Arrow gibi dizilerin yazım ekibinde de görev yapmıştı. Johns’un DC dünyası hakkındaki geniş bilgi hazinesinin çizgi roman maceralarını beyazperdeye aktarma konusunda Ben Affleck’e ciddi bir katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Haberde filmin çekimlerinin Affleck’in yönetmen koltuğunda oturduğu Live by Night’ın yapım sürecinin sona ermesinin ardından başlayacağı belirtiliyor. Warner Bros. ve DC’nin önümüzdeki haftasonu gerçekleştirecekleri Comic-Con paneli ise bu haberi duyurmak için fazlasıyla uygun bir zemin olduğu rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER