Eğlence

Ben Affleck yeni Batman filminin yönetmenliğini üstlenecek

ben affleck batman

Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara, CinemaCon etkinliğinde Ben Affleck’in yeni Batman filminin yönetmenliğini üstleneceğini açıkladı. Tsujihara ilk etapta yeni film için Affleck ile çalışacaklarını belirtmiş, ancak fazla detay vermemişti. Affleck’in yönetmen koltuğunda oturacağı daha sonra Warner Bros. tarafından yayınlanan açıklamayla resmiyet kazandı.

Ben Affleck Batman karakterine yabancı bir isim değil. Ünlü oyuncu, kısa süre önce vizyona giren Batman vs. Superman’de Bruce Wayne’i, yani Batman’i canlandırmıştı. Affleck’e yeni filmin hazırlık sürecinde DC Comics’in şef kreatif aklı olarak nitelenebilecek Geoff Johns’un da eşlik etmesi bekleniyor.

Prodüksiyon takvimi konusunda henüz somut bir bilgi verilmiş olmasa da, yeni Batman filminin henüz ismi açıklanmamış iki DC filminden biri olması muhtemel gözüküyor. Warner Bros.’un Wonder Woman, Aquaman ve iki Justice League filmiyle sinema evrenini genişletmeyi istediği biliniyor. Dolayısıyla Affleck’in yöneteceği Batman filminin vizyona girişinin 5 Ekim 2018 veya 1 Kasım 2019’da gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor.

Batman vs. Superman filminin yönetmeni Zack Snyder’a gelen tepkilerin ardından Affleck tercihi stüdyo adına güvenli bir seçim olarak nitelenebilir. Affleck’in yönettiği Argo, 2012’de en iyi film Oscar’ını kazanmıştı.

İLGİLİ HABERLER