EğlenceTeknoloji

Below’un PS4 versiyonunun yayın tarihi belli oldu

below ps4

Below, yola Xbox One için hazırlanmış özel bir oyun olarak çıkmıştı. Oyunun PlayStation 4’e de geleceği daha önce duyurulmuştu. Ancak kesin bir yayın tarihi açıklanmamıştı. Bu tarih de sonunda belli oldu. Below, PS4 oyuncularıyla 7 Nisan’da buluşacak.

Below, PS4’e gelirken oyunculara yeni bir mod da getirecek. Opsiyonel olarak sunulan “keşif” isimli bu mod, oyunun başlangıçta büyük bir kitleye ulaşmasını engelleyen zorluk sorunlarından bazılarına çözüm getiriyor.

Oyunun geliştiricisi Capybara Games’in kreatif direktörü Kris Piotrowski, bu yeni modun sunduğu değişikliklerden bazılarını PlayStation Blog’da anlattı. Öncelikle, yeni modda oyuncuların oyunun açlık ve susuzluk mekanikleriyle uğraşmasına gerek kalmayacak. Tek vuruşla ölümün olmadığı bu modda, oyuncular karakterleri ölse bile kalıcı bir başlangıç noktasından maceraya devam edebilecek.

Bazı oyuncular, Below’un aşırı zor olması nedeniyle oyunun atmosferik ve gizemli dünyasının keyfine varamamıştı. Bu güncelleme, söz konusu sıkıntıların üstesinden gelmeyi sağlayacak. PC veya Xbox One’da oyunu oynayanlar da güncellemeye ücret ödemeden erişebilecek.

Below için PS4 versiyonunun duyurusu yapıldığında, yeni keşif modunun da oyunculara sunulacağı doğrulanmıştı. Capybara Games’ten o dönemde yapılan açıklamada, bu modun oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda hazırlanacağı belirtilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER