Teknoloji

Belkin’den çevreci tasarımla yeni Apple aksesuarları

belkin ces 2024

Teknolojinin dev isimlerinden Belkin, CES 2024’teki etkinlikte müşterilerine yine yenilikçi tasarım ve fonksiyonları bir arada sunan üst düzey ürünlerini sergiledi. Apple kullanıcılarının yüzünü güldürecek bu koleksiyonda, yakında piyasaya sürülecek olan Auto-Tracking Stand Pro’nun yanı sıra, şirketin ilk Qi2 uyumlu çoklu cihaz şarj cihazı BoostCharge Pro 3-in-1 Magnetic Stand dikkat çekiyor.

Belkin’in çevreye olan duyarlılığı, kullanılan malzemelerin en az %75’i post-tüketici geri dönüştürülmüş materyallerden oluşmasıyla da göze çarpıyor. Hem inovasyon hem de sürdürülebilirlik anlayışını benimseyen Belkin, tasarım ve işlevselliği bir üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Belkin’in CES 2024’te tanıttığı Apple odaklı yeni aksesuarlar

Auto-Tracking Stand Pro, Apple’ın Haziran 2023’te Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda duyurduğu DockKit API sayesinde motorize, otomatik izlemeye sahip iPhone standları üretmelerine olanak tanıyan aksesuar üreticilerinin ilk örneklerinden birini temsil ediyor. Esnek kullanım özellikleri, kullanıcıların hareketlerini takip eden ve odada ne kadar dolaşırsa dolaşsın her zaman kare içinde kalmasını sağlayan 360º Hareket İzleme teknolojisi, ve 90º motorize otomatik eğimle ön veya arka kamerayla her açıdan çekim yapma imkanı gibi özellikler ile donatılmış durumda.

Bu stand, 15W’a kadar hızlı kablosuz şarj imkanı sunarak, şarj olurken bile video konferans ve görüntülü sohbetlerin keyfine varılmasını mümkün kılıyor. Belleğin tasarımındaki çevreci yaklaşım ise en az %75 geri dönüştürülmüş materyallerden yapılmış olması ile öne çıkıyor. 179,99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

belkin boostcharge pro

BoostCharge Pro 3-in-1 Magnetic Stand ise, Belkin’in iPhone, Apple Watch (Series 7 ve sonrası), ve AirPods ya da diğer kulak içi kulaklıklar için hızlı şarj imkanı sunan ve hem dikey hem de yatay konumda kullanılabilen ilk Qi2 çok cihazlı şarj aleti olma özelliğini taşıyor. Ayarlanabilir menteşesi ile kullanıcılara esneklik sağlarken, şık beyaz ve siyah renk seçenekleriyle zarafet de sunuyor. Mart 2024’te piyasaya sürülmesi beklenen ürün, 149.99 dolar fiyat etiketiyle sunulacak.

belkin boostcharge pro magnetic power bank

Yeni gelen BoostCharge Pro Magnetic Power Bank, 5000, 8000 ve 10000mAh kapasite seçenekleri, USB-C giriş ve çıkışı ve aynı anda hem bataryayı hem de iPhone’u şarj etmeye olanak tanıyan passthrough güç özelliği ile öne çıkıyor. Ayrıca, 59,99 dolar, 79,99 dolar ve 99,99 dolar fiyat ile mart ayında piyasaya çıkacak.

Belkin’in sunduğu başka bir yenilik ise, 4K @ 60Hz destekli HDMI 2.0 portu, gigabit Ethernet portu gibi çeşitli I/O özelliklerine sahip olan ve %50 daha küçük yapısıyla dikkat çeken 6-in-1 Core GaN Dock. Bu ürün şu anda 139,99 dolar fiyatıyla Belkin’den satın alınabilir durumda ve yakında diğer perakendecilere de gelmesi bekleniyor.

belkin gan dock

Ürünlerin devamında yer alan ve çağımızın en önemli ihtiyaçlarından biri olan gerçek anlamda güçlü bir şarj cihazını temsil eden BoostCharge Pro 4-Port USB-C GaN Charger 200W ise, toplamda 200W çıktı sağlayabilen dört USB-C portuna sahip. GaN teknolojisi ile yapılan bu şarj aleti, Programlanabilir Güç Kaynağı (PPS) özelliğine de sahip. %72 geri dönüştürülmüş materyallerle üretilen bu ürün, 129,99 dolar fiyat etiketi ile mart ayında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

belkin 200w gan charger

Bu teknolojik aksesuarlar koleksiyonunda Belkin, sadece fonksiyonel ve estetik ürünler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda çevresel bilinci ve sorumluluğu öne çıkarıyor. İçinde bulunduğumuz dönemde, çevre dostu ve sürdürülebilir üretim yapan şirketleri desteklemenin önemi gitgide artmakta ve Belkin bu konuda öncü firmalar arasında pozisyonunu güçlendiriyor.

Farklı ihtiyaçlara cevap veren bu çeşitlilikteki ürünler, kullanıcıların her türlü senaryosuna uygun çözümler sunuyor. İster hareket halindeyken iPhone’unuzu şarj etmek için pratik bir çözüm olsun, ister evinizin ya da ofisinizin rahat bir köşesinde tüm cihazlarınızı merkezi bir noktada toplayıp şarj etmek isteyin, Belkin’in yeni ürün yelpazesi ihtiyaçları karşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER