Teknoloji

Belkin MagSafe destekli ilk aksesuarlarını tanıttı: Üçlü kablosuz şarj cihazı ve araç tutucusu

belkin magsafe

Apple’ın yeni MagSafe aksesuar ekosistemi bir gününü doldurmadan Belkin, yeni BoostCharge Pro MagSafe 3’ü 1 arada Kablosuz Şarj Cihazı ve MagSafe Car Vent Mount Pro ile manyetik şarj sistemini kullanan yeni şarj aksesuarlarını tanıttı.

149,95 dolarlık fiyat etiketine sahip olan BoostCharge Pro MagSafe 3’ü 1 Arada Kablosuz Şarj Cihazı, Belkin’in yıllardır Apple ürünlerine odaklanan ve en az üç farklı kablosuz şarj özelliği içeren kablosuz şarj hub’larının etkin bir sonucu olarak nitelendirilebilir. Mimariden ilham alan standın bir kolunda iPhone 12 için 15W MagSafe manyetik şarj cihazı bulunurken, diğeri akıllı saat için bir Apple Watch şarj cihazına sahip. Tabanda da AirPods için 5W Qi şarj pedi bulunuyor. Aslında burası Qi kablosuz şarj standını destekleyen her cihazı şarj edebilir.

BoostCharge Pro MagSafe 3’ü 1 Arada Kablosuz Şarj Cihazı ise Apple ürünlerinizi sergileyecek kadar çekici tasarımı, parlak paslanmaz çelik ve mat kaplamasıyla son derece güzel görünüyor.

Ancak Belkin’in diğer şarj cihazları gibi, rahatlık ve stil için çok para ödemek gerekecek. Normalde 39 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan MagSafe kablosuna, saatlerin kutusundan da çıkan ya da 229 TL’ye ayrı olarak satılan bir Apple Watch kablosuna ya da aynı görevi yerine getirmek için kullanılabilecek daha ucuz bir Qi şarj pedi kullanmaya kıyasla BoostCharge Pro MagSafe 3’ü 1 Arada Kablosuz Şarj Cihazı daha maliyetli bir çözüm oluyor.

belkin magsafe

Diğer büyük yeni MagSafe ürünü ise, Belkin MagSafe Car Vent Mount Pro. Telefonunuza veya kılıfınıza metal bir plaka yapıştırma zahmetine girmeden, sürüş sırasında uygun bir konuma iPhone 12 takmak için Apple’ın yeni MagSafe sistemini kullanabilirsiniz.

Doğrudan klima havalandırma deliklerine takılabilen bu aksesuar telefonunuzun açısını kolayca ayarlamanıza veya dikeyden yataya kolayca döndürmenize olanak tanıyan dönen bir bilyeli mafsala da sahip. Ve Belkin, manyetik bağlantının sürüş sırasında bile telefonunuzu tutacak kadar güçlü olacağını söylüyor.

39.95 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip araç tutacağıyla ilgili tek bir sorun var, o da bunun yalnızca bir araba tutucusu olması. Herhangi bir gerçek şarj sistemi içermiyor, bu da telefonunuzu arabada kullanmak oldukça pahalı bir yöntem seçeceğiniz anlamına geliyor. Belkin, araç bağlantısının “sezgisel kablo yönetiminin şarj kablonuzu rahatça erişilebilecek bir yerde tuttuğunu” söylüyor, böylece telefonunuzu normal bir USB bağlantısı üzerinden şarjda tutmak istiyorsanız standart bir Lightning kablosu kullanmaya devam edebileceksiniz. Her ne olursa olsun, Belkin’in bu yeni aksesuarının kablosuz şarj tarafını ıskalaması büyük bir eksiklik gibi görünüyor.

Her iki Belkin aksesuarı da önümüzdeki kış satışta olacak. Bu arada OtterBox ve PopSocket gibi aksesuar üreticileri de “Made for MagSafe” etiketi taşıyan ürünlerini yakında tanıtmayı planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER