Teknoloji

Belkin iPhone 12 destekli yeni MagSafe aksesuarları çıkarıyor

belkin magsafe

Belkin, yeni iPhone 12 MagSafe aksesuar serisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu ürünlerin içinde bir tanesi, Yüz Takipli Manyetik Telefon Standı, diğerlerinden daha ilgi çekici görünüyor.

Bu yeni ürün bir iPhone standı, daha doğrusu manyetik telefon yuvası olarak nitelendiriliyor ve yüz takibi yapıyor. iPhone 12 serisi ile çalışıyor, bu cihazların içinde yer alan mıknatısların yardımıyla telefona tutunuyor. Daha sonra yüz takibini kullanarak sizi takip ediyor. Böylelikle siz nerede durursanız, telefon da size dönük biçimde duruyor.

Belkin’in bu ilgi çekici MagSafe telefon standı hem düşey hem de yatay konumda çalışabiliyor. -15 ile 30 derece arasında dikey dönüş ve 360 derece yatay dönüş yeteneğine sahip. Üç adet AA pille çalışıyor.

Ne var ki, bu aksesuarın yüz takip özelliği Zoom veya FaceTime gibi görüntülü görüşmeleri desteklemiyor. Yüz takibi sadece Belkin’in kendi iOS uygulaması üzerinden video kaydı yapılırken yüz takibi çalışıyor. Bu arada cihaz Apple’ın resmi MagSafe kılıflarıyla da uyumlu. Çok yakında ABD’de 65 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

belkin magsafe

Ayrıca Belkin fitness odaklı bir telefon yuvası da çıkardı. Bu da jimnastik ekipmanı veya bisiklet gidonu gibi yerlere mıknatıs kuvveti yardımıyla telefonu tutturmayı sağlıyor. İçindeki top sayesinde 360 derece dönebiliyor. Bu ürün de 35 dolara satışa çıkacak.

Tüm bunlara ek olarak Belkin, 50 dolarlık fiyat etiketine sahip, 2500 mAh taşınabilir şarj cihazı da çıkardı. Bu da telefonun arkasına manyetik kuvvet yardımıyla tutunuyor. 70 dolarlık fiyat etiketine sahip 10000 mAh power bank ve kablosuz şarj matı da diğer ürünler arasında bulunuyor. Ayrıca 30 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan portatif şarj matı ve 35 dolarlık yurt dışı fiyatlı 7.5W kablosuz şarj standı da diğer yeni ürünler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER