Nokia’nın merakla beklenen cep telefonu N8’i bu ay içerisinde tanıtacağına dair beklentiler hâla sürmekte, ne de olsa Nisan ayı henüz bitmedi. Bu cep telefonu kendisini Rusya’da gösterdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Oppo Reno 17 serisi için tarih verildi, kamera özellikleri de ortaya çıktı

Samsung Galaxy S27 Ultra’da beklenmedik tasarım değişikliği

185 Hz ekran ve RGB sıvı soğutma bir arada, RedMagic 12 Pro+ tanıtıldı

Samsung Galaxy A38’in kameraları belli olmaya başladı, tanıdık bir tablo var

General Mobile, Türkiye’nin telefon üretim kapasitesini 14,8 milyon adet olarak açıkladı
Rusya’da yayın yapan Mobile-Review sitesi editörleri ne yaptı etti ve gezegenin ilk Symbian^3 cep telefonunu görüntülemeyi başardı. Her ne kadar Nokia bu telefonun resmi çıkışını yılın üçüncü çeyreğine ertelemiş olsa da, M-R’nin incelemesi sayesinde neyle karşılacağımıza dair bir ön fikir edinebiliriz. Eğer bu inceleme gerçeği yansıtıyorsa, Nokia’dan acınacak bir telefon geliyor. İncelemede yeni sistemin Nokia’nın hâlihazırda sunduğunun biraz daha cilalanmış versiyonu olduğu söyleniyor ve Android ile iPhone OS’in sunduklarından öte birşey sunulmadığının altı çiziliyor. Daha da ileri giden editörler Nokia’da çalışan birilerinin bilerek marka değerini düşürmeye çalıştığından şüphe ettiklerini söylüyorlar. N8 resmi olarak tanıtılmadan ve mümkün olursa elimize alıp incelemeden telefon hakkında kesin bir yargıya varmamız yanlış olur. Ancak aşağıda bağlantısını bulacağınız inceleme Nokia N8 için talihsiz bir başlangıç sayılabilir.
İlgili – Mobile-Review
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


