Teknoloji

Being ile başkalarının Instagram akışını görebilirsiniz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

being instagram

Instagram akışında yapılan güncel paylaşımların tamamını görmek ve sıkıntıdan uygulamanın “Keşfet” bölümüne göz gezdirmek, fotoğraf paylaşım servisini kullanan pek çok kişinin başına gelen bir durum olarak nitelenebilir. Being adını taşıyan yeni bir mobil uygulama, Instagram kullanıcılarının muzdarip olduğu bu problemi çözme iddiasıyla ortaya çıkıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının ve ünlülerin Instagram akışlarına göz gezdirebiliyor.

iTunes App Store’da yerini alan uygulamada kullanıcılar zaman akışını görmeyi istedikleri Instagram kullanıcısını bulduktan sonra sosyal paylaşım sitesini o kişinin gözünden keşfedebiliyor. Örneğin, seçtiğiniz ünlü 102 kişiyi takip eden Kim Kardashian ise Kardashian’ın kız kardeşlerinin ve makyözlerinin hayatları hakkında da fazlasıyla fikir sahibi olabilirsiniz. Gördükleriniz ilgini çektiyse, o kullanıcıları siz de Being aracılığıyla takibe alabilirsiniz.

Yeni iPhone uygulaması, sadece ünlülerin Instagram akışını keşfetmenize yardımcı olmakla yetinmiyor. Dileyen kullanıcılar, arkadaşlarının Instagram akışında nelerin olup bittiğini de görebiliyor.

İLGİLİ HABERLER