Teknoloji

Apple Beats Studio serisine iki yeni üye eklemeye hazırlanıyor

beats studio pro

Apple Beats Studio serisine beş yıldan uzun bir süredir yeni bir model eklemiş değil. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. 9to5Mac sitesinin haberine göre, yeni Beats Studio Pro yakında kullanıcılarla buluşacak.

Studio Pro’da aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod performansını iyileştirecek yeni bir özel Beats çipinin bulunması bekleniyor. Studio serisinde ilk defa kişiselleştirilmiş uzamsal ses desteğinin sunulabileceği belirtilirken, USB-C girişi üzerinden hızlı şarj desteği de kulaklığın özellikleri arasında sayılıyor.

Yeni Studio Pro’nun görsel açıdan Studio 3 modeline benzeyeceği söyleniyor. Apple’ın kulaklığın yan tarafında yer alan “Studio” yazısını kaldırdığı belirtilirken, iOS 16.5’in kodlarına gizlenen ipuçları şirketin moda tasarımcısı Samuel Ross ile yeni Studio Pro için iş birliğine gittiğini gösteriyor. Apple’ın kulaklık için siyah, beyaz, mavi ve kahverengi renk seçeneklerini sunacağı da yine iOS 16.5’in kodlarında görülüyor.

Beats Studio Pro ile birlikte Studio Buds+ modeli de tanıtılabilir

Beats Studio Pro’nun 349 dolarlık Beats Studio 3’ün yerini alıp almayacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Şirketin Studio Pro’yu daha “üst sınıf” bir seçenek olarak konumlandırması da muhtemel görünüyor. Apple’ın aynı zamanda Studio Buds+ isimli bir model üstünde çalıştığı ve bu modelde de ses paylaşımı, otomatik cihaz değişimi ve Hey Siri entegrasyonu gibi özelliklerin sunulacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER