Manşetler

Beats Studio Buds+ tanıtıldı: Gelişmiş aktif gürültü engelleme, daha uzun pil ömrü

Beats Studio Buds+

Apple’ın yeni kulaklığı Beats Studio Buds+ bir süre önce ortaya çıkan sızıntıların ardından resmiyet kazandı. Gelişmiş aktif gürültü engelleme (ANC), daha uzun pil ömrü ve yeni şeffaf tasarımıyla dikkat çeken kulaklık, “Beats Proprietary Platform” adını taşıyan özel bir çiple geliyor. Bu çip, Apple markalı cihazlara tek tuşla bağlanmayı mümkün kılıyor.

Hey Siri komutlarını ve Apple’ın Bul uygulamasını da destekleyen Studio Buds+, iCloud üzerinden cihaz değiştirme desteğini de sunuyor.

Studio Buds+’ın dikkat çeken yönü, Google’ın sistemlerini de destekliyor olması. Google Fast Pair, Google Cihazımı Bul gibi sistemleri destekleyen kulaklık, farklı türden cihazlar ve işletim sistemleri için otomatik ses değiştirme özelliğini de beraberinde getiriyor.

Apple, Studio Buds+’ın bir önceki nesline göre üç kat daha büyük olan mikrofonları sayesinde telefon görüşmeleri sırasında çok daha iyi bir aktif gürültü engelleme deneyimi sunulduğuna ve ses alımının da iyileştiğine dikkat çekiyor. Dolby Atmos için uzamsal ses desteği ve su sıçramalarına karşı IPX4 dayanıklılık sertifikası da kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

Beats Studio Buds+ için ne kadar ödemek gerekiyor?

Studio Buds+ tek şarjla 9 saatlik pil ömrü sunuyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 36 saate çıkıyor. Şarj kutusunun pili USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Sadece 5 dakikalık bir şarj ile 1 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor.

Beats Studio Buds+ için şeffaf, siyah/altın ve krem olmak üzere üç renk seçeneği mevcut. Türkiye fiyatı 4799 TL olarak belirlenen kulaklık, çok yakında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER