Teknoloji

Beats Studio Buds kablosuz kulaklık tanıtıldı, Türkiye fiyatı belli oldu

beats studio buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son dakika sızıntılarının ardından Beats, bugün ikinci tam kablosuz kulaklık çifti olan yeni Beats Studio Buds’ı duyurdu. 149,99 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan olan bu kulaklık kırmızı, siyah veya beyaz renklerde sunuluyor. Bu arada ürünün Türkiye fiyatı da 1499 TL olarak açıklandı.

Studio Buds, iki yıl önce bu zamanlarda duyurulan Beats Powerbeats Pro‘dan çok daha farklı, daha kompakt bir tasarıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bunlarda kulak kancası veya sap kısmı bulunmuyor. Bu da çok hafif ve daha rahat biçimde uyum sağlıyor. Yurt dışında Apple, Amazon ve Best Buy gibi satıcılarda ABD ve Kanada’da ön siparişler bugün başladı. Kulaklıklar 24 Haziran’da yurt dışındaki mağazalarda satışa sunulacak. Türkiye için Apple’ın online mağazasında kulaklıkların bu yaz satışa çıkacağı belirtiliyor.

beats studio buds

Beats Studio Buds özellikleri

Beats Studio Buds, aktif gürültü engelleme, IPX4 su ve tere direnç gibi özellikler içeriyor. Tek bir şarjla beş saate kadar çalışma imkanı sunuyor. Gürültü engellemeyi devre dışı bırakırsanız, sekiz saatlik kesintisiz çalma süresinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca şarj için USB-C kullanılıyor, ne yazık ki kablosuz şarj bulunmuyor. Her iki kulaklık da bağımsız olarak kullanılabiliyor.

İlginç bir şekilde Beats, Studio Buds ile hem iOS hem de Android özelliklerini destekliyor. iPhone kullanıcıları, AirPods benzeri kurulum ve Denetim Merkezi entegrasyonuna sahip oluyor. Ayrıca eller serbest “Hey Siri” komutlarını da yerine getirebilirler. Android’de ise Beats, artık Fast Pair ve Google’ın Cihazımı Bul özellikleriyle çalışıyor.

Beats, 8.2 milimetre sürücülere sahip Studio Buds için tamamen yeni bir akustik mimari tasarımı sunuyor. Şirket, “her notayı duymanız için olağanüstü stereo ayrımı ve frekans eğrisi boyunca düşük harmonik bozulma” bekleyebileceğinizi belirtiyor.

İLGİLİ HABERLER