Teknoloji

Beats Studio Buds kulaklığın ilk kullanıcısı LeBron James oldu

beats studio buds

iOS ve macOS’in yeni versiyonları, Beats’in tamamen kablosuz yeni kulaklıkları için ilk işareti vermişti. Beats Studio Buds adını taşıması beklenen kulaklık henüz tanıtılmasa da, şimdiden ünlü bir isim tarafından kullanılıyor.

MacRumors sitesi, Beats’in yeni kulaklığının ünlü basketbolcu LeBron James tarafından kullanıldığını ortaya çıkardı. James’in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda böyle bir bilgi verilmese de, dikkatli bir inceleme Los Angeles Lakers’ın süper yıldızının Beats’in yeni kulaklığına şimdiden ulaştığını gösteriyor.

Fotoğraflara yakından bakıldığında James’in kulaklığının daha önce ABD Federal İletişim Komisyonu’nun belgelerinde görülen Beats kulaklık ile aynı tasarıma sahip olduğu fark ediliyor. LeBron’un uzun süredir Beats’in gönüllü elçisi olduğunu düşününce bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. James, 2008’de Pekin’e giden ABD Milli Basketbol Takımı’nın tamamına 350 dolarlık Beats kulaklık hediye etmiş ve markanın tanıtımına ciddi bir katkı sağlamıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LeBron James (@kingjames)’in paylaştığı bir gönderi

Beats Studio Buds için henüz Apple’dan somut bir işaret gelmiş değil. Ancak LeBron James’in kulaklığı kullanmaya başlaması, resmi duyurunun çok da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER