Teknoloji

Beats Studio Buds için bir işaret de Tayvan’dan geldi

beats studio buds

Apple’ın sahibi olduğu Beats’in yakında yeni bir kablosuz kulaklık çıkarması bekleniyor. Beats Studio Buds adını taşıyacağı söylenen kulaklık kısa süre önce bir iOS sürümünde görülmüş, ardından da ünlü basketbolcu LeBron James kulaklığı taktığı bir fotoğrafı Instagram’da paylaşmıştı.

MacRumors sitesinde yer alan habere göre, Studio Buds için bir onay da Tayvan’dan geldi. Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu’nun onay sertifikasının yanında kulaklıkla birlikte gelmesi beklenen USB-C şarj kablosunun fotoğrafı da ortaya çıktı.

Tasarım bakımından Samsung Galaxy Buds’a benzeyen Studio Buds’ta tüm elektronik devreler küçük bir alana sıkıştırılmış gibi görünüyor. Kulaklık topuzlarının üzerinde Beats’in “b” şeklindeki logosu yer alırken, bu logonun dokunmatik kontroller için kullanılabileceği belirtiliyor. Buna ek olarak, kulak uçlarının değiştirilebileceğini anlamak da zor değil.

Beats’in son ürünlerinde şarj için diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi Lightning konnektör tercih edilmişti. Ancak Apple’ın Beats Studio Buds’ta USB-C’yi tercih ederek daha geniş bir kitleyle ulaşmayı istemesi mantıklı görünüyor. Yine de, şirketin iPad Pro ve MacBook’larda da USB-C girişine yer verdiğini hatırlatmakta fayda var.

Dedikodulara göre, Beats Studio Buds tasarımıyla yeni AirPods Pro’ya da öncülük edebilir. Cupertino merkezli şirketin yeni AirPods Pro’da tamamen sapsız bir tasarıma geçiş yapabileceği konuşuluyor. iOS 14.6’da izleri görülen Beats Studio Buds’ın yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER