Teknoloji

Apple Beats Solo3’ün renklerini yeniledi, içine dokunmadı

beats solo3 apple

Apple, Beats Solo3 kulaklık için yaza uygun yeni bir renk paleti hazırladı. Ancak yeni renkler, teknik açıdan yeni özellikleri beraberinde getirmiyor. Beats Solo3’ün yeni renkleri kırmızı, sarı, lacivert ve beyaz olurken, yeni renk seçeneklerinin oluşturduğu koleksiyon Apple tarafından “Club Collection” olarak adlandırıldı.

Yeni renk tasarımlarını cesur ve canlı olarak tanımlayan Apple, sokak modasına da gönderme yaparak “Eğer sizi mutlu ediyorsa giyin” sloganını kullanıyor.

Beats Solo3’ün çıkışının üstünden üç yıl geçmiş durumda. Apple’ın sadece yeni renk seçenekleri sunmakla yetinip kulaklığın teknik donanımını değiştirmemesinin nedeni ise anlaşılabilmiş değil. Uzun pil ömrü ve diğer Apple ürünleriyle pürüzsüz bir şekilde çalışmasıyla dikkat çeken Solo3, kulak üstü kulaklık seçeneklerinin başarılı örnekleri arasında bulunuyor.

Ancak bu durum Solo3’ün artık “yaşlanmış” bir cihaz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kulaklık artık Apple’ın en yeni işlemcisini taşımıyor. Aradan geçen dönemde Beyerdynamic ve Sony de oldukça başarılı seçenekler çıkarmıştı. Gürültü önleyici kulaklıkların fiyatlarının da eskiye göre düşmesi, Beats’in üstünde ekstra bir tehdit unsuru oluşturuyor.

Beats Solo3 için hazırlanan yeni renk seçenekleri, şimdiden Apple’ın çevrimiçi mağazasında yerini almış durumda. Fiyat etiketinde 1699 TL yazan kulaklığın teslimatının 2-3 hafta içinde gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER