Teknoloji

Beats Solo2 kulaklık serisini duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beats için son birkaç hafta Apple ile gerçekleşen görüşmeler nedeniyle oldukça hareketli geçse de, bu durum şirketin faaliyetlerini pek etkilemişe benziyor. 3 milyar dolar karşılığında Apple’a satışı dün akşam saatleri itibarıyla resmiyet kazanan Beats, bu satışın yankıları sürerken Solo2 serisi kulaklıklarını görücüye çıkardı.

beats-solo-2-290514

Büyük başarı yakalayan Solo serisinin takipçisi olan Solo 2 kulaklıklar daha geniş bir ses aralığı ve geliştirilmiş netlik vadediyor. Solo 2 serisini halefine göre daha dinamik olarak tanımlayan Beats, kavisli yapısı sayesinde Solo 2’nin kafaya daha rahat oturduğunu belirtti. Ses çıkışlarının bulunduğu kısmın açılarını daha ergonomik hâle getiren Beats, böylelikle daha iyi ses çıkışı ve optimum konfor sunmayı planlıyor.

Siyah, beyaz, kırmızı, mavi, gri ve pembe renk seçeneklerine sahip olan Solo 2 serisi 1 Haziranda yurt dışında satışa sunulacak. ABD satış fiyatı 199.95 dolar olarak belirlenen kulaklıklar, Birleşik Krallık’ta 169.95 pounddan satılacak. Kullanıcılar halihazırda Solo 2 için Beats’in internet sitesi üzerinden ön sipariş verebiliyor.

İlgili >> Beats by Dre

İLGİLİ HABERLER