Teknoloji

Beats popüler kulaklığı Solo2’nin kablosuz versiyonunu duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

 

beats-solo2-kablosuz-4

Beats halihazırdaki en popüler modeli olan Solo2 kulaklığının kablosuz versiyonunu duyurdu. Bu yıl içinde piyasaya sürülen kablolu Beats Solo2 ile neredeyse aynı tasarıma sahip olan kablosuz Beats Solo2, Bluetooth bağlantısı sayesinde müziğin oynatıldığı cihazdan 9 metre uzakta olunduğu zaman da müzik keyfinin devam etmesini sağlıyor.

Beats’ten yapılan açıklamada Solo2’nin pil ömrünün 12 saat olduğu belirtilirken, isteyenler yeni Solo2’yi kablolu olarak da kullanabiliyor. Kırmızı, siyah, beyaz ve mavi renk seçeneklerine sahip kablosuz Beats Solo2’nin ABD satış fiyatı ise 299 dolar olarak açıklandı. Kablolu Beats Solo2 ise 199 dolardan satılmaya devam edecek. Yeni Solo2’nin satışına kasım ayı içinde başlanacak.

Kablosuz Solo2’yi duyuran Beats, kablolu model için de “Royal Edition” olarak adlandırdığı renk seçeneklerini potansiyel kullanıcıların beğenisine sundu. Bu özel seride taş grisi, avcı yeşili, emperyal menekşe, gül kırmızısı ve safir mavisi renk seçenekleri yer alıyor. Kablosuz Beats Solo2’de, beklentilerin aksine, Apple’a ilişkin bir ibare veya göstergenin yer almadığını da ayrıca belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER