Teknoloji

Apple kulaklık seçeneklerini artırmaya Beats Solo Pro ile devam ediyor

beats solo pro

Teknoloji dünyasında gözlerin Google’ın etkinliğine çevrildiği saatlerde Apple‘dan sürpriz bir duyuru geldi. Şirket, Beats Solo Pro adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı.

Solo Pro, Beats’in portföyündeki aktif gürültü bastırma (ANC) özelliğine sahip ilk ürün olma unvanını taşıyor. Beats’in geliştirdiği Saf Uyarlanabilir Gürültü Bastırma (Pure ANC) teknolojisiyle gelen Solo Pro’da ince ayarlar da kulak üstü tasarıma uygun olarak elden geçirilmiş.

Tıpkı Solo3 Wireless ve Studio3 Wireless modelleri gibi, Beats Solo Pro’yu da katlamak mümkün. Ancak but katlama işlemi düz olarak gerçekleşmiyor. Apple’ın H1 işlemcisini taşıyan Solo Pro, böylelikle daha hızlı ve istikrarlı bir deneyim vadediyor. Beats Solo Pro’yu hem iOS hem de Android cihazlarla kullanmak mümkün.

Beats Solo Pro ne zaman çıkacak? Fiyatı ne kadar?

Beats’ten verilen bilgiye göre, Pure ANC özelliğinin kapatılması durumunda pil ömrü 40 saati buluyor. Bu özellik açıkken kullanıcılara 22 saatlik bir pil ömrü vadediliyor. Sadece 10 dakikalık bir şarj işlemi Beats Solo Pro’yla 3 saat boyunca kesintisiz müzik dinlemek için yeterli oluyor. Şarj işleminin kutudan çıkan Lightning kablosuyla yapıldığını belirtmekte fayda var.

Beats Solo Pro’nun ABD’deki fiyat etiketinde 299.95 dolar yazıyor. Ön siparişe çıkan kulaklığın sevkiyatı ise 30 Ekim itibarıyla başlayacak. Siyah, Fildişi, Gri, Koyu Mavi, Açık Mavi ve Kırmızı renk seçenekleri bulunan kulaklık, henüz Apple’ın Türkiye’deki çevrimiçi mağazasında görülmüyor.

İLGİLİ HABERLER