Teknoloji

Beats roze altın kulaklıkların satışına başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

beats-roze-altin-201115

Apple, ürünlerinde sunduğu renk seçeneklerinin sayısını yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile birlikte artırmış ve uzay grisi, altın ve gümüş renk seçeneklerinin yanına “roze altın” olarak tanımladığı bir pembe tonunu da eklemişti. iPhone 6s ile başlattığı roze altın akımını başka ürünlere de taşımaya karar veren Apple, Beats Solo2 kablosuz ve urBeats kulaklıklarının roze altın rengindeki versiyonlarının satışına başladı.

Beats roze altın rengini seçenekler arasına eklemek dışında Solo2 ve urBeats’te herhangi bir değişiklik yapmadı. Her iki kulaklık da yeni renk seçeneğiyle oldukça etkileyici gözüküyor. Beats Solo2’nin 999 TL’lik Türkiye satış fiyatının ise kulağa bir hayli yüksek geldiğini belirtmekte fayda var.

Apple, Beats’i geçtiğimiz yıl satın almış ve bu satın alma özellikle yazılım kısmında radikal bir değişimi beraberinde getirmişti. Örneğin, çevrim içi müzik servisi Apple Music’in hazırlanması esnasında ay sonunda tamamen kapanacak olan Beats Music’ten önemli ölçüde faydalanılmıştı.

Beats’in donanımsal ürünleri de benzer bir yaklaşım çerçevesinde Apple tarafından elden geçiriliyor. Beats Solo2 ve urBeats için roze altının renk seçenekleri arasına eklenmesi, arkası gelecek bir uygulamanın ilk adımlarından biri olarak nitelenebilir.

İLGİLİ HABERLER