Teknoloji

Beats resmen Apple’a katıldı

apple-beats-welcome-020814

Beats Electronics artık resmen Apple ailesinin bir parçası. Her iki şirket de dün kendi web sitelerinde yayınladıkları mesajlarla, mayıs ayında duyurulan 3 milyar dolarlık satış anlaşmasının tamamlandığını duyurdu.

Apple’ın açıklamasında müziğin kalplerinde her zaman özel bir yer tuttuğu, kendileri gibi onu seven bir grupla güçlerini birleştirmekten dolayı heyecan duyduklarını kaydetti. Beats kurucuları Jimmy Iovine ve Dr. Dre’nin milyonlarca insanın müzikle olan bağlantısını derinleştiren güzel ürünler yarattığını da ekledi. Apple CEO’su Tim Cook da Dre, Iovine, Luke Wood, Ian Rogers ve diğer Beats çalışanlarına Apple’a hoşgeldin mesajı gönderdi.

Beats de kendi web sitesine yayınladığı mesajda Apple’ın müzisyenlerin hayal güçlerine yapı ve form kazandıran Mac, iPod, iPhone ve iPod gibi ürünler üretmesine değinildi. Beats, Apple’a katılarak bu mirasa kendilerinin de katkıda bulunma şansı elde ettiğini vurguladı. Birlikte geliştirecekleri ürünlerin de sesi bir kez daha yeniden hayal etme şansı tanıyacağını ve hayal gücüünü hayata geçirme geleneğini devam ettireceğini de ekledi.

Satın alma tüketiciler için bazı değişiklerin hemen yaşanmasına neden olacak. Beats daha önce web sitesi üzerinden ürün satışı gerçekleştiriyordu, ancak artık tüm Beats ürünleri Apple Store üzerinden satılacak. Ayrıca şirket gizlilik sözleşmesini güncelledi, yine de Apple’ın adı metin içinde geçmedi.

İLGİLİ HABERLER