Teknoloji

Beats Powerbeats, Solo Pro ve Beats EP ürünlerini satıştan kaldırdı

beats solo pro

Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkları duyurduğu günde Apple’ın Beats markası, ürün gamında da bir düzenlemeye gitti ve bazı modelleri satıştan kaldırdı.

MacRumors‘ın haberine göre, şirket sessiz sedasız biçimde Powerbeats, gürültü engelleme özellikli Solo Pro kulak üstü kulaklıklarını ve giriş seviyesi Beats EP kulaklıklarını satıştan kaldırdı. Üç kulaklık da Apple üzerinden satılmıyor, ancak üçüncü taraf satıcılarda stokları bulmak mümkündür. Ancak oralarda da stoklar tükendiğinde, artık bu ürünler tamamen piyasadan kalkmış olacaktır.

Bir Beats temsilcisi konuyla ilgili haberi doğruladı, ancak bu sayılan ürünlerin neden piyasadan kaldırıldığına dair ayrıntılara girmedi. Bunların satış rakamlarının, şirketin daha köklü ürünlerinin çok altında geldiği tahmininde bulunmak mantıklı görülüyor. Açıkça görülüyor ki, oldukça yakın bir zamanda Mart 2020’de tanıtılan Powerbeats, gerçek bir kablosuz kulaklık olan Powerbeats Pro’nun gördüğü talebe erişemedi.

Kafa üstü kulaklıklar söz konusu olduğunda, Solo3 ve Studio3 gibi ürünler hâlâ satışta bulunuyor. Solo Pro ise bu iki modelin her ikisinden sonra piyasaya çıkmasına rağmen, satışı ilk durdurulan ürün oldu.

Beats’in web sitesine bakıldığında, son değişikliklerle birlikte ürün serisi yeni tanıtılan Fit Pro kablosuz kulaklıklar, Powerbeats Pro, Solo3, Studio3 ve Beats Flex ürünlerinden oluşuyor. Kulak içi ve kulak üstü kulaklıkların yanı sıra, şirket Pill Plus Bluetooth hoparlörün de satışını sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER