Teknoloji

Beats Powerbeats Pro parçalarına ayrıldı, rakipleriyle benzerlikleri ortaya çıktı

beats powerbeats pro

Beats Powerbeats Pro, pek çok kişi tarafından en iyi gerçek kablosuz kulaklıklardan biri olarak tanımlanıyor. Apple’ın en yeni ve en güçlü kulaklık işlemcisi H1’i taşıyan kulaklık, müthiş bir ses izolasyonu ve kalite vadediyor. Powerbeats Pro’yu parçalarına ayıran iFixit ekibi, yüksek kaliteli ses deneyiminin nasıl sağlandığını gözler önüne serdi.

Powerbeats Pro’nun içi açıldığında göze ilk olarak Samsung Galaxy Buds‘ta da kullanılan düğme pilin varlığı dikkat çekiyor. 200 Wh kapasiteli pil, Samsung Galaxy Buds’ta 6 saate varan bir kullanım süresi sağlıyordu. Powerbeats Pro’da ise bu süre daha da yukarıya çıkıyor. Bu denli küçük bir pilden, uzun kullanım sürelerinin çıkarılması modern mühendisliğin verimlilik konusunda geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

iFixit, Powerbeats Pro’nun ses sürücüsünün ise Apple’ın AirPods’ta kullandığına benzediğine dikkat çekiyor. AirPods ve Powerbeats Pro arasındaki ses kalitesi farkı sürücülerin aynı olmadığını düşündürse de, iFixit’in işlemi farkın sürücülerin etrafındaki yapılardan kaynaklandığını gösteriyor.

Beats Powerbeats Pro, tamir edilebilirlik konusunda ise sınıfta kalmış durumda. Kulaklık, iFixit’ten onanılabilirlik puanı olarak 10 üzerinden 1 alabildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER