Teknoloji

Beats Powerbeats Pro için yeni renk seçenekleri geliyor

beats powerbeats pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beats Powerbeats Pro kablosuz kulaklığı için dört yeni renk seçeneği duyurdu. Yeni renk seçenekleri, Powerbeats Pro’nun çıkışında sunulan seçeneklere kıyasla çok daha parlak ve canlı görünüyor.

Yeni renk seçenekleri arasında sarı, pembe, kırmızı ve mavi bulunuyor. Powerbeats Pro’nun yeni renkleri, 9 Haziran’da satışa sunulacak. Powerbeats Pro, 1999 TL karşılığında satılmaya devam edecek.

Beats Powerbeats Pro’nun yeni renk seçeneklerini oyun organizasyonu FaZe Clan ile yaptığı iş birliğiyle duyurdu.

Powerbeats Pro, 2019’un nisan ayında satışa sunulmuştu. Beats’in ürünleri için çıkışlarının üzerinden bir süre geçtikten sonra yeni renk seçenekleri duyurması alışılagelmiş bir prosedür olarak değerlendirilebilir. Ancak yeni Powerbeats Pro renk seçenekleri için ABD Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) onay alınması, bazı yeni özelliklerin de sunulabileceği düşünülmüştü.

Ne var ki, bu beklenti boşa çıkmışa benziyor. Powerbeats Pro hâlâ 9 saate kadar pil ömrüne sahip. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 24 saate çıkıyor. Suya ve tere karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip olan kulaklığın üzerinde ses ve şarkı kontrolleri için fiziksel butonlar bulunuyor. Powerbeats Pro’da Apple’ın tescilli H1 işlemcisi bulunuyor.

beats powerbeats pro

Beats Powerbeats Pro için yeni renk seçenekleri sunulsa da, şarj kutusu için hâlâ tek renk seçeneği siyah.

İLGİLİ HABERLER