Teknoloji

Beats NBA’in resmi kulaklık sponsoru oldu

beats nba

Beats NBA oyuncularının en sevdiği markalar arasında yer alıyor. Bu aşk sonunda resmi bir işbirliğine de dönüştü. NBA yönetimi ve Apple’ın sahibi olduğu Beats arasında yapılan uzun süreli anlaşma ile Beats NBA’in resmi kulaklık sponsoru oldu.

Söz konusu anlaşma sadece NBA ve kulaklıklarla sınırlı kalmayacak. Beats WNBA, NBA G-League ve ABD basketbol milli takımına da kulaklık, kablosuz hoparlör ve diğer ses ürünlerini tedarik edecek.

NBA ve Beats arasındaki işbirliğinin duyurulması için hazırlanan videoda ise NBA’in hâli hazırdaki en büyük yıldızı LeBron James boy gösteriyor. James’in daha önce Beats için yaptığı promosyon çalışmaları ve Apple öncesi dönemde şirkette hisse sahibi olması, bu tercihi mantıklı kılıyor.

LeBron James, NBA’deki diğer pek çok oyuncu gibi, uzun süredir Beats ürünlerini kullanıyor. Pek çok basketbolcu, Beats’ten herhangi bir ücret olmadan şirketin ürünlerinden yararlanıyor. Benzer bir moda Avrupa’da da futbolcular arasında görülmüştü.

Beats NBA işbirliğiyle sporcuların tercihi imajını biraz daha kuvvetlendirirken, bu imaj konusunda Beats’in en büyük rakibi yine Apple’ın çıkardığı AirPods olacak gibi görünüyor. Özellikle futbolcular arasında AirPods’a geçiş daha net biçimde gözlemlense de, NBA ile resmi işbirliğinin Beats’e yarayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER