Teknoloji

Beats Mickey Mouse’un 90. yaş günü için özel Solo3 kulaklık hazırladı

beats mickey mouse solo3

Disney ve Beats by Dre arasındaki işbirliği, oldukça renkli yeni bir meyve daha verdi. Beats Mickey Mouse‘un 90. yaş kutlaması için özel bir Solo3 Wireless kulaklık hazırladı.

İki şirket arasındaki işbirliği, aynı zamanda sanatçı odaklı bir kampanya niteliği taşıyor. Kampanyanın sanatçı ayağında ise rapçi Lil Yachty bulunuyor. Lil Yachty, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Müzik ve Disney el ele yürüyor ve artık bu yürüyüşte onlar için en iyi aksesuara ve temsilciye sahipler. Bu işbirliğinin bir parçası olarak seçildiğim için onur duyuyorum. Disney yapımlarını izleyerek ve Beats ile müzik dinleyerek büyüdüm. Şimdi ikisini de temsil etmem gerçek dışı gibi geliyor.”

Mickey Mouse temalı Solo3, standart versiyonla aynı teknik donanıma ve özelliklere sahip. Kulaklığın taşıma kutusunda hem Disney’in hem de Beats’in logoları yer alırken, 90. yıl rozeti ve bir çıkartma da kutudan çıkanlar arasında bulunuyor.

Beats Mickey Mouse temalı Solo3 Wireless’i kasımda satışa sunulacak

Beats Mickey Mouse temalı Solo3 Wireless’i ABD’de kasım ayında satışa sunacak. Kulaklığın fiyat etiketinde 330 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER