Teknoloji

Beats Fit Pro kanatlı tasarım ve aktif gürültü engellemeyle tanıtıldı

beats fit pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beats 199.99 dolarlık yurt dışı satış fiyatına sahip olan en yeni kablosuz kulaklıkları, Beats Fit Pro’yu duyurdu. Bu yeni ürün, Apple’ın sahibi olan markanın ürün serisi içinde, bu yılın başlarında çıkan Studio Buds ile, Powerbeats Pro ve Powerbeats arasına yerleşiyor.

Beats Fit Pro aktif gürültü engelleme, IPX4 ile belgelenen suya ve tere direnç, yedi saate kadar sürekli oynatma veya şarj kutusu ile toplam 30 saatlik dinleme imkanı gibi başlıca özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Yeni kulaklıklarla ilgili olarak dikkat çeken en büyük ayrıntı, tasarımlarının kalıcı bir parçası olan kanat uçları oluyor Beats, doğru malzemeye ve esneklik düzeyine ulaşmak için sayısız araştırma ve kullanıcı testi yaptığını söylüyor. Kanat uçları, egzersizleriniz ne kadar yorucu olursa olsun, Fit Pro’ların kulaklarınızda kilitli kalmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Apple’ın kendi markasını taşıyan kulaklıklarında kullandığı işlemciyi içermeyen Studio Buds’ın aksine, Fit Pro kulaklıkları H1 çipini içeriyor. Bunun sayesinde tek adımlı eşleştirme, iCloud cihazlarınız arasında otomatik senkronizasyon, Apple donanım ürünleri arasında otomatik geçiş ve daha fazlasını sunuyor. Ayrıca uzamsal ses için dinamik kafa izleme özelliğini de içeriyor. Üstelik Beats, üçüncü nesil AirPods modellerinde henüz görmeye başladığımız, yeni gelen cilt algılama sensörünü bile entegre etti.

Gürültü engelleme sisteminin AirPods Pro’dakiyle aynı olduğu, bu nedenle dış dünyadaki gürültüyü bastırmada oldukça etkili olduğu belirtiliyor. Hem aktif gürültü engelleme hem de şeffaflık modu kapalıyken, Fit Pro kulaklıklar, kulak şeklinize göre ses performansını optimize etmek amacıyla Apple’ın Adaptive EQ teknolojisini kullanmaya devam ediyor.

Beats, Fit Pro kulaklıkları siyah, beyaz, gri ve mor / pembe olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle sunuyor. Ön siparişler bugün yurt dışında başladı ve teslimatlar 5 Kasım’dan itibaren yapılacak.

İLGİLİ HABERLER