Teknoloji

Beats Fit Pro için yeni renk seçenekleri yolda

beats fit pro

Beats Fit Pro kablosuz kulaklığını 2021’de çıkarmıştı. Şirket yakında Fit Pro için sunduğu renk seçeneklerini artıracak. Sızan fotoğraflar, Beats’in cilt renklerine uygun tonları tercih ettiğini gösteriyor.

Beats’in yeni renkleri Mica, Ochre ve Umber adını taşıyor. Söz konusu renklerin hepsi mevcut siyah, beyaz, kırmızı ve mora kıyasla daha doğal görünüyor. Üç renk de cilt renklerine oldukça yakın duruyor.

Bu yeni renk seçenekleri, zaten çok fazla dikkat çekmeyen Fit Pro’nun biraz daha “kamufle” olmasını sağlayabilir. Bu görünümün özellikle video konferanslarda kulaklığının belli olmamasını isteyenleri memnun edeceği söylenebilir.

beats fit proBeats’in neden yeni renk seçenekleri hazırladığı bilinmiyor. Ancak bunun için somut bir neden olması da gerekmiyor. Şirketin sadece deri renkleriyle uyumlu göze hoş gelen renkleri karteline eklemek istemesi olası görünüyor.

beats fit proBeats Fit Pro’nun yeni renkleriyle ilgili bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak internete sızan görseller, yakında resmi bir duyurunun yapılabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER