Teknoloji

Beats Audio ve Ice Cream Sandwich’i giriş seviyesine getiren HTC Desire C resmiyet kazandı

HTC dedikodusu yapılan en yeni Android akıllı telefonu HTC Desire C’nin resmi duyurusunu yaptı. Ice Cream Sandwich ve Beats Audio ses desteğini giriş seviyesi cihaz pazarına getiren HTC Desire C’de 3.5 inç’lik HVGA dokunmatik ekran yer alıyor. Bu cihaz ayrıca HTC One S ve One X’in ekranının üstünde bulunan ve ahize işlevi gören küçük deliklerden oluşan yapıyı da ödünç alıyor.

HTC Desire C’de 5 megapiksel kamera bulunuyor. 25 GB’lık Dropbox alanı ücretsiz sunulurken HTC Sense 4.0 da Ice Cream Sandwich üzerinde yüklü geliyor. HTC Desire C’nin NFC özellikli bir versiyonu da ayrıca piyasaya sürülecek. HTC, NFC işlevi hakkında fazla bir bilgi vermiyor, sadece Desire C’nin yeni mobil servislere erişilebilir hâle geldikçe ayak uyduracağını belirtmekle yetiniyor.

HTC Desire C’nin kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunacak. Fiyat veya piyasaya çıkış hakkında fazla bir bilgi yok. Aynı şekilde Türkiye’ye de ne zaman geleceği henüz belli değil. Ancak HTC Desire C’nin Büyük Britanya’da Vodafone, Orange, T-Mobile, Virgin Media, Three ve O2 gibi mobil operatörler, Phones4U, Carphone Warehouse ve Tesco Mobile gibi perakendeciler tarafından piyasaya sunulması bekleniyor.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER