EğlenceTeknoloji

Battlefield V oyuncuları için kötü haber

battlefield v

DICE ve EA, Battlefield V’in düzenli güncellemelerine son vermeye hazırlanıyor. İki şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Battlefield V için hazırlanan son güncelleme, önümüzdeki yaz oyuncularla buluşacak.

Güncellemenin oyunculara Libya haritası, daha fazla silah ve oyun düzeltmeleri dışında neler getireceği bilinmiyor. Ancak DICE ve EA, oyunda yeni bir bölümün olmayacağının altını çiziyor. Oyunda son olarak geçtiğimiz şubat ayında Pasifik temalı “Into the Jungle” güncellemesi sunulmuştu.

Yaz güncellemesinin ardından Battlefield V’te odak noktası haftalık aktivite ve etkinlikler olacak. Haftalık ödüller de oyunculara daha önce erişimlerinin olmadığı araçların kilidini açma imkanı sağlayacak.

Battlefield V için hazırlanan son güncellemenin haziran ayı itibarıyla dağıtıma çıkması bekleniyor. Ancak DICE, koronavirüs salgını nedeniyle evden çalışılmasının takvimi erteleyebileceği konusunda şimdiden uyarıda bulunuyor. Güncelleme ne zaman yayınlanırsa yayınlansın, EA için bir tür deney tahtası niteliğindeki Battlefield V’in ana geliştirme döneminin bitişi anlamına gelecek. Battlefield V’in sayesinde EA, büyük savaş konseptini ve canlı servisleri keşfetme imkanını yakalamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER