Eğlence

Batman filminin yönetmeni yeni Batmobil’in fotoğraflarını paylaştı

batman batmobil

Batman denince akla ilk gelen şeylerden birisi de Batmobil. Batmobil daima havalı bir araç olsa da, yönetmen Matt Reeves‘in vizyonuyla daha havalı ve hatta “belalı” hâle gelmiş gibi görünüyor.

Batman’in sinema yolculuğunda yönetmen koltuğuna oturan en son isim olan Matt Reeves, yeni Batmobil’e ait fotoğrafları kişisel Twitter hesabında paylaştı. Söz konusu fotoğraflarda aracı üç farklı açıdan görmek mümkün oluyor. Batmobil’in ön tarafı, ızgaraların da motor kapağının üstüne taşınmasıyla birlikte tehditkâr bir görünüme kavuşuyor. Otomobilin önünün insanı yutacak bir yaratık gibi göründüğü söylenebilir.

Yeni Batmobil’in yan profilinde ise çarpıcı açılı noktalar bulunuyor. Özellikle arkaya doğru giden dalga oldukça etkileyici görünüyor. Adam West’in Batman’i canlandırdığı dönemden izler taşıyan Batmobil’in Zack Snyder ve Christopher Nolan’ın filmlerinde kullandığı versiyondan uzaklaştığı söylenebilir.

Bu etkileyici Batmobil’in kullanılacağı yeni Batman filminde başrolü Robert Pattinson üstleniyor. Filmde Zoe Kravitz Kedi Kadın, Colin Farrell Penguen, Paul Dano Bulmacacı ve Andy Serkis de Alfed Pennyworth olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmin 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER