Teknoloji

Barnes & Noble Nook yeni aksesuarlarla daha kullanışlı hâle geliyor

barnes & noble nook

Barnes & Noble Nook tablet ailesinin en yeni üyesini kısa süre önce tanıtmıştı. 10.1 inçlik ekrana sahip yeni Nook, ABD’de 129.99 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında bir önceki hafta satışa sunulmuştu. Good eReader sitesinde yer alan habere göre, şirket yeni tabletiyle birlikte bir ilke imza atarak bir şarj dock’u ve klavye de sunuyor.

Söz konusu aksesuarlar, Barnes & Noble‘ın Nook serisi için çıkardığı ilk aksesuarlar olma özelliğini taşıyor. Daha önce Nook kullanıcıları için sadece üçüncü taraf aksesuar seçenekleri mevcuttu. Şarj dock’unun fiyat etiketinde 34.95 dolar yazıyor. Bu aksesuar sayesinde Nook’u yatay modda şarj ederken rahatlıkla okuma yapmak mümkün oluyor.

Smart Folio Cover adını taşıyan aksesuarsa hem bir kılıf hem de bir klavye işlevi görüyor. Cihaza mıknatıslarla bağlanan aksesuar, kapalı konuma getirildiğinde ekranı da kapatıyor. Menteşesinin ayarlanabilmesi sayesinde cihazla farklı açılardan çalışmayı da mümkün kılan bu klavye için 39.95 dolar ödemek gerekiyor.

Barnes & Noble Nook ailesinin en yeni üyesi için çıkarılan bu aksesuarlar sayesinde yeni tableti almak isteyenlere ekstra bir motivasyon sağlandığı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER