Teknoloji

Bang & Olufsen Beoplay H5 Bluetooth kulaklık ile portföyünü genişletiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

bang & olufsen beoplay h5Bang & Olufsen BeoPlay H5 adını verdiği yeni Bluetooth kulaklığını görücüye çıkarttı. BeoPlay H5, tasarımı ve özellikleri sayesinde dikkatleri hemen üstüne çekmeyi başarıyor. Kullanıcıların boynunun arkasından geçen tek şeritli kablo üzerinde uzaktan kumanda, oynatma ve durdurma, ses kontrol araçları yer alıyor.

Suya ve toza dayanıklı olan BeoPlay H5’in kulağa giren kısımlarının her birinde 50 mAh kapasiteli piller bulunuyor. Böylelikle kulaklığın 5 saat boyunca müzik keyfi yaşatması mümkün oluyor.

Bang & Olufsen tarafından yapılan açıklamada, BeoPlay H5’in kablo tasarımında spor ayakkabıların üretiminde kullanılan maddeden ilham alındığı belirtildi. Böylelikle kulaklığın rahat ve kolay biçimde temizlenmesi amaçlanıyor. Buna ek olarak, kauçukun boyuna temas ettiğinde verdiği rahatsızlıktan kurtulmak da bu sayede mümkün oluyor.

BeoPlay H5 kullanılmadığı zaman kulak bölümleri mıknatıslı yapıları sayesinde birbirlerine tutturuluyor. Mıknatıslar sayesinde BeoPlay H5, şarj kübüne rahatlıkla yerleştirilebiliyor. Böylelikle şarj için microUSB kablosuyla boğuşmaya gerek kalmıyor.

Bang & Olufsen BeoPlay H5 Birleşik Krallık’ta 199 pound karşılığında satılacak

BeoPlay H5, kaliteli tasarımın yanı sıra yüksek ses kalitesi de vadediyor. 6.4 mm. dinamik hoparlörler ve Bluetooth 4.2, yüksek ses kalitesi sağlayan unsurlar arasında öne çıkıyor. Akıllı telefonlar için hazırlanan özel eşlik uygulaması ise kulaklık için farklı profillerin oluşturulmasını sağlıyor. Satışa sunulan BeoPlay H5’in Birleşik Krallık’taki fiyat etiketinde 199 pound yazıyor.

İLGİLİ HABERLER