Teknoloji

Bada 2.0 yüklü Samsung Wave 3 Türkiye’de piyasaya çıktı

Samsung’un önemli yenilikler barındıran Bada 2.0 güncellemesi Wave 3 ile birlikte Türkiye’ye geliyor. Piyasaya sunulan Samsung Wave 3 S8600, Samsung’un Android cihazlardan aşina olduğumuz TouchWiz deneyimini kullanıcılara Bada platformu üzerinde yaşatıyor. 4 inç’lik Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan bu cihaz 9.9 mm’lik kalınlığa sahip metal bir kasayla birlikte geliyor.

1.4 GHz’lik tek çekirdekli işlemci, HSPA bağlantı desteği, Wi-Fi Direct, ses tanıma gibi özeliklere sahip olan Samsung Wave 3’ün önünde görüntülü görüşmeler için VGA çözünürlük destekli kamera, arkada ise flaşlı, otomatik odaklı, 5 megapiksellik kamera yer alıyor. Samsung’un mobil ortamda anında mesajlaşma platformu ChatOn’u da barındıran Wave 3’e Bada uygulamalarını indirmek için Samsung Apps mağazası bulunuyor.

Samsung Wave 3, KDV dahil 1249 TL’lik fiyat etiketiyle ülkemizde satışa çıktı. Samsung’un Bada 2.0 işletim sistemli akıllı telefonuyla ilgili ayrıntıları çok yakında yayınlayacağımız Wave 3 incelemesinde buluyor olacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER