Eğlence

Bad Piggies yayınlandıktan kısa bir süre sonra listelerde başa yerleşti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dün çıkış yapan Rovio’nun yeni oyun Bad Piggies kısa zamanda büyük bir başarı elde etmeyi başardı, özellikle iOS platformunda. Finlandiya merkezli oyun şirketinin Angry Birds ile yakaladığı büyük başarının ardından çıkardığı ikinci büyük oyun olan Bad Piggies iTunes App Store’un Türkiye şubesinde de en çok indirilen paralı uygulamalar listesinde ikinci sırada yer alıyor. İlk sırada yer alan WhatsApp Messenger’ın popülaritesini düşünecek olursak, domuzcukların ülkemizde gösterdiği bu performans gayet başarılı olarak değerlendirilebilir.

Ne var ki, Bad Piggies’in Android tarafından benzer bir başarıyı gösterdiğine tanık olmadık. Google Play Store’daki listeleri kontrol ettiğimizde Bad Piggies’in izine rastlamadık. Üstelik iOS platformunda 0.99 dolardan satılan oyun Android tarafında ücretsiz olarak, tabii ki reklamlı şekilde satılıyor. Bu arada Bad Piggies’i bilgisayarda oynamak isteyenler için Windows ve Mac versiyonları da 5 dolardan satılıyor.

Bu arada Rovio’nun yepyeni oyununun indirip oynamadan önce hakkında yazılanları okumak isteyenleri oyun çıkar çıkmaz hazırladığımız Bad Piggies inceleme yazısına bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER