FırsatlarManşetler

MediaMarkt’ta Babalar Günü ve Karne Hediyesi kampanyasında öne çıkan ürünler

mediamarkt babalar günü

Babalar gününü ve karne sevincini bir arada yaşayacağımız bu özel haftada MediaMarkt, fırsat dolu kampanyasıyla göz kamaştırıyor. 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Babalar ve Karneler Günü kampanyası kapsamında özel fiyatlarla sunulan teknolojik ürünler, hem babaların hem de karneleriyle gelen öğrencilerin yüzünü güldürmeye aday.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, Babalar Günü’nün yaklaşması ve okulların yaz tatiline girecek olmasıyla hem babalara hem de öğrencilere hediye alacaklar için bir kampanya daha başlattı. 15 Haziran tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile akıllı saatten dizüstü bilgisayarlara, PS4 oyunlarından oyun kolu ve aksiyon kamerasına kadar pek çok üründe çeşitli fırsatlar sunuluyor.

Soultech Elektrikli Katlanır Bisiklet, hem sportif babalar için ideal bir hediye seçeneği oluşturuyor hem de karnesine güzel notlar ekleyen çocuklarına ödül olabilir. 20 inç tekerlek çapı, alüminyum şasi, 60 kilometre menzil gibi özelliklerle dikkat çeken bu bisiklet, 19.999 TL’den satışa sunuluyor.

Huawei Watch GT 3 Akıllı Saat, teknolojiye düşkün babalar için mükemmel bir hediye. HarmonyOS işletim sistemine sahip bu akıllı saat, hem iOS hem de Android uyumlu olduğu için her telefonla kullanılabiliyor. 3.499 TL’den satışa sunulan bu ürün, 14 güne kadar pil ömrü ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Logitech G203 Oyuncu Mouse’u ise karne hediyesi olarak mükemmel bir seçim. 349 TL’den satışa sunulan bu ürün, farklı renk seçenekleri ve hafif tasarımıyla oyun sever çocukların ilgisini çekecek.

MediaMarkt’ın kampanyası hem Türkiye genelindeki 92 mağazasında hem de online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak. Babalar Günü ve Karne Hediyesi kampanyası kapsamında bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER