ManşetlerSatın Alma Rehberi

Babalar Günü için hediye önerileri – Video

babalar günü hediye önerileri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Babalar Günü için çok az bir zaman kaldı. 20 Haziran, yani önümüzdeki pazar kutlanacak olan Babalar Günü için henüz bir hediye düşünmediyseniz, alışverişe çıkmadan önce MediaMarkt’ın katkılarıyla hazırladığımız hediye önerileri videosuna ve bu rehber niteliğindeki yazıya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu babalar olunca, teknoloji ağırlıklı hediyeler biraz daha ön plana çıkıyor. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar, TV, oyun konsolu, ses sistemi gibi hediyeler babaları oldukça mutlu edecektir. Bununla birlikte tıraş makinesi, diş fırçası gibi kişisel bakım ürünleri de babaların ilgisini çekecek hediyeler arasında yer alabilir.

MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de farklı birçok ürün seçeneği sizi bekliyor. Bu yazıda ve videoda ise seçtiğimiz çeşitli önerilere yakından bakıyoruz. Bunları zaman kaybetmeden MediaMarkt’ın geniş mağazalarından güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Ya da mediamarkt.com.tr’den sipariş vererek eve teslimat veya mağazadan teslim alma gibi imkanlardan yararlanabilirsiniz. Teknoblog olarak şimdiden tüm babaların Babalar Gününü kutluyoruz!

Babalar Günü için hediye önerileri

Euro 2020 başladı. A Milli Futbol Takımımız’ın da yer aldığı bu heyecanlı futbol turnuvasında oynanan karşılaşmaları babanızın bir stadyum ortamındaymış gibi izlemesini isterseniz, MediaMarkt’ın geniş TV ve soundbar ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz. Farklı ekran büyüklüklerinde ve 4K çözünürlük desteğini sunan birçok seçeneği MediaMarkt’ta bulabilirsiniz. Üstelik kampanya dahilinde uygun fiyatlarla elde edebileceğiniz birçok seçenek de bulunuyor. Birçok oturma odası ve salon için boyutuyla uygun olan 50 inç TV seçenekleri arasında yer alan Philips 50PUS7805 modeli, Ambilight teknolojisi sayesinde futbol sahalarının görsel zevkinin TV dışına taşmasını sağlayacaktır. 4K çözünürlüklü LED TV, HDR 10+ ve Dolby Vision görüntü ve Dolby Atmos ses desteklerine sahip. Dahili uydu ve kablo alıcısı bulunuyor. Saphi akıllı TV platformu da bu TV’de mevcut. Üç adet HDMI portu ve iki adet USB girişinin yanı sıra Wi-Fi desteği de var.

Yine Philips markalı bir başka TV seçeneği ise 58 inç, yani 146 ekran 58PUS8505 modeli. 4K Ultra HD LED panel barındıran bu TV, babanızın maçları canlı ve net biçimde izlemelerine izin verecektir. Dahili uydu ve kablo alıcısına sahip olan bu ürün de sahip olduğu Ambilight 3 teknolojisi sayesinde futbol sahasının heyecanını renk ve ışık oyunlarıyla TV dışına taşımaya izin verecektir. HDR 10+, Dolby Vision gibi gelişmiş görüntü teknolojileri ve Dolby Atmos gibi giderek popüler hâle gelen bir ses teknolojisi destekleniyor. Diğer Philips modelinden farklı olarak Android TV yüklü olarak geliyor. Bu da babanızın birçok popüler TV uygulamasını TV’ye yükleyip rahatlıkla kullanabileceğini gösteriyor. Dört adet HDMI, iki adet USB portu var. Bluetooth ve Wi-Fi gibi kablosuz bağlantı desteklerini de görüyoruz.

samsung q800 qled 8k tv
Samsung Q800 QLED 8K TV

MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de birçok farklı seçenek var. Eğer bütçe konusunda herhangi bir sıkıntınız yoksa ve babanızın en son teknolojiyi kullanmasını isterseniz, fiyatı 25 bin TL seviyesinde olan Samsung 8K TV modelini de düşünebilirsiniz. Üstelik bu model Samsung Galaxy S21 gibi son model bir amiral gemisi telefon hediyesiyle geliyor. Bu şekilde babanıza bir yerine iki hediye birden verebilir ya da bir taşla iki kuş birden vurabilirsiniz. Samsung Q800, yüksek görüntü kalitesinin yanında sahip olduğu birçok özellikle de TV dünyası içinde en tepe noktasında duran bir ürün niteliğini taşıyor. Babanızı da çok mutlu edeceği bir gerçek.

Samsung HW-Q800T
Samsung HW-Q800T

Babanızın maçların havasını stadyumdaymış gibi yaşamasını isterseniz, TV’nin altında oldukça şık duracak soundbar seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Philips’in çeşitli fiyat noktalarında, farklı ses çıkış şiddetlerine ve teknolojilerine sahip birçok soundbar seçeneği var. Bunlara göz atabilirsiniz. Bütçe konusunda bir sınırınız yoksa, Samsung HW-Q800T‘yi tercih edebilirsiniz. 330W güç çıkışlı bu ürün Dolby Atmos ve DTS:X gibi ses teknolojilerini de destekliyor. Siyah rengiyle de epey şık duruyor.

Eğer video oyunları oynamayı seven bir babanız varsa, oyun konsolu onu çok mutlu edecektir. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de farklı konsol seçenekleri mevcut. Xbox Series S, hem son model bir oyun konsolu olması hem de fiyat açısından da iyi bir noktada bulunmasıyla tercih edilebilir. Geniş bir oyun desteği, geriye dönük uyumluluk ve Microsoft’un giderek güçlenen bulut tabanlı oyun desteğiyle Xbox Series S, babanızın önümüzdeki birkaç yıl boyunca oyun ihtiyaçlarını karşılayabilir.

8. nesil iPad
8. nesil iPad

Tabletler de babalara verilebilecek en isabetli hediyeler arasında yer alıyor. İnternette gezinme, video izleme, gazete okuma, görüntülü görüşmeler gerçekleştirme gibi işler için tabletler oldukça kullanışlı. iPad de fiyat-performans noktasında en iyi seçeneklerden bir tanesi. 10.2 inç ekranı babanızın rahat bir seyir ve kullanım zevki yaşamasını sağlayacaktır. Geniş uygulama desteği ve bir günü rahatlıkla çıkaran pil ömrü de sekizinci nesil iPad’i öne çıkaran noktalar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra MediaMarkt mağazalarındaki farklı tablet seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Oppo Reno 5 Lite
Oppo Reno 5 Lite

Eğer babanızın telefonunun yenileme zamanı geldiyse, Oppo Reno 5 Lite ile onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Oppo’nun Türkiye’de yeni satışa sunulan ve yerli üretim telefonu olan Reno 5 Lite, şık tasarımı Full HD çözünürlüklü, büyük ve kaliteli bir AMOLED ekranla buluşturuyor. Günlük işler için rahatlıkla yeterli olacak performans, 48 megapiksel arka kamera ve hızlı şarj özellikli ve yüksek kapasiteli pil de Reno 5 Lite’ın öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Teknoblog.com’da detaylı inceleme yazısını yayınladığımız Reno 5 Lite, yüksek fiyat-performans oranlı bir Android telefon seçeneği olarak da öne çıkıyor.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Akıllı saatler sağlıklı yaşam ve egzersiz konusunda giderek daha güçlü birer arkadaş hâline geliyor. Eğer babanızın sağlığı konusunda duyarlıysanız ve onun sağlığı konusunda teknolojiden daha iyi şekilde yararlanmasını istiyorsanız, ona bir Apple Watch Series 6 hediye edebilirsiniz. Tabii ki, bu noktada babanızın bir iPhone kullanıcısı olması da iyi olacaktır. EKG ölçümü, kandaki oksijen düzeyi takibi, uyku takibi, nefes egzersizleri gibi, babanızın sağlığı konusunda yardımcı olacak birçok araç Apple Watch Series 6’da yer alıyor.

Huawei FreeBuds 4i
Huawei FreeBuds 4i

Kulaklıklar da babanızın yapacağı yürüyüşlerde veya gerçekleştireceği sesli veya görüntülü görüşmelerde işine bir hayli yarayacaktır. Tam kablosuz kulaklıklar ise hem zengin seçenekler hem de güçlü özelliklerle daha isabetli seçenekler olabilir. Huawei FreeBuds 4i, şık tasarımı gürültü engelleme, uzun pil ömrü ve uygun fiyat gibi özelliklerle buluşturuyor. Bluetooth destekli tüm cihazlarla rahatlıkla kullanım imkanı da onu öne çıkarıyor.

Siemens EQ300
Siemens EQ300

Eğer babanız bir kahve tutkunuysa ve güne kahveyle başlamadan yapamıyorsa, kahve makinesi de onun için güzel bir hediye olacaktır. Siemens EQ300 otomatik kahve ve espress makinesi, bütçe konusunda kısıtlaması olmayanlar için güzel bir tercih sayılabilir. Seramik öğütücü, otomatik kapama, temizleme programı, tek dokunuşla cappuccino, kahve, espresso veya latte hazırlama gibi özellikleri var.

Philips S3333/54
Philips S3333/54

Kişisel bakım setleri de babalar için uygun birer hediye olacaktır. Pandemi günlerinde berbere gitmek yerine evde tıraş olmayı tercih eden babanız için tıraş makinesi veya saç ve sakal kesme makinesini düşünebilirsiniz. Philips S3333/54 ıslak kuru tıraş makinesi, üç döner başlık, üç bıçak, beş yönlü tıraş bıçağı, ıslak çalıştırma imkanı, hassas kesici gibi özelliklere sahip. Cilt koruma özellikli bu ürün 1 saatte tamamen şarj olabiliyor. Üstünde şarj gösterge seviyesi de var.

Braun MGK7220
Braun MGK7220

Braun MGK7220 erkek bakım seti ise hem yüz hem de saç tıraş etmek için ideal bir ürün. Üstelik vücut bakımı için de kullanışlı olmasıyla da babanızın işine fazlasıyla yarayacaktır. Babanızın diş bakımını daha da kolaylaştırmak isterseniz, OralB Genius X 20000 diş fırçasını da tercih edebilirsiniz. Yapay zekâ destekli bu ürün babanızın diş fırçalama alışkanlıklarını öğrenecek ve buna göre diş bakımını en iyi şekilde yapmasını sağlayacaktır.

İLGİLİ HABERLER