ManşetlerSatın Alma Rehberi

Babalar Günü hediyesi arayanlar için yardımcı olacak ürün önerileri

babalar günü hediyesi önerileri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Haziran ayı baba olanlar için ayrı bir anlam taşır, çünkü bu ayın üçüncü pazarı Babalar Günüdür. Her baba için çocuğu veya çocukları en güzel hediyedir, ancak gelecek bir hediyenin de ayrıca sevindireceğini kabul etmek gerekiyor. Babalar Günü Hediyesi ne alınır diye düşünmeye başlayanlar için akla gelen ilk seçenekler genellikle elektronik ürünler olur. Elektronik ürün denilince MediaMarkt mağazaları ve mediamarkt.com.tr akla gelen ilk yerler oluyor. MediaMarkt katkılarıyla hazırladığımız videoda Babalar Günü Hediyesi alışverişine çıkanlara yardımcı olacak çeşitli ürün önerilerine yer veriyoruz.

Samsung Galaxy A13 ve Galaxy A23

samsung galaxy a13

Akıllı telefon satın almak isteyenleri MediaMarkt’ta zengin seçenekler bekliyor. Şu sıralar 2022 model ürünleri de piyasada görmeye başladık. Eğer babanıza rahatlıkla kullanabileceği, büyük ekranıyla gözlerinin rahat edeceği bir akıllı telefon arıyorsanız, Samsung Galaxy A serisinin yeni üyeleri arasında yer alan Galaxy A13 ve A23 iyi birer seçim olacaktır. Bu iki telefon birçok ortak özelliği paylaşıyor. Sadece tasarım bakımından A23’ün biraz daha fazla ince detayı var. Her iki telefonda da 6.6 inç, 1080 x 2408 piksel PLS LCD ekran var. A23’ün ekranı 90 Hz yenileme hızını destekliyor ve A13’ünkine göre biraz daha parlak bulduğumuzu belirtmeliyiz. Arkadaki kameralara baktığımızda, her ikisinde de 50 megapiksel, f/1.8 ana kamera, 5 megapiksel, f/2.2 ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik ve makro kameralarını görüyoruz. Önde ise 8 megapiksel, f/2.2 kamera ikisinde de ortak. 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafızanın yanı sıra RAM Plus ile gerektiğinde belleği artırma imkanı da var. 5000 mAh kapasiteli pil de ortak özellikler arasında. İşlemci tarafında ise bir fark var. A13 Exynos 850, A23 ise Snapdragon 680 ile geliyor. Android 12 ve One UI 4 ile babanız güncel bir akıllı telefon deneyimi yaşayabilir. One UI’ın parmak dostu simgeleri ve ikonları da onun telefonunu daha rahat kullanmasına izin verecektir.

iPad 9. Nesil

ipad 9. nesil

Tabletler de babalar için akla gelen ilk seçenekler arasında yer alıyor. Tablet denilince önerebileceğimiz ilk seçeneklerden biri ise Apple’ın 9. nesil iPad tableti olacaktır. 10.2 inç Retina IPS LCD ekran, 500 nit ile ortalamanın üstü bir parlaklığı, canlı renkleri sunuyor. Bu ekranda internette gezinmek, video izlemek bir hayli keyifli olacaktır. Babanızın en çok hoşuna gidecek özelliklerden biri ise FaceTime’daki Ana Sahne olacaktır. FaceTime ile babanızı aradığınızda, onu her zaman sahnede ortalanmış şekilde göreceksiniz. iPadOS 15 ile yüklü gelen iPad’de babanızın ilgi alanına göre yararlanacağı birçok uygulama, indirebileceği birçok oyun bulunuyor. Üstelik iPad, teknolojiyle arası çok iyi olmayan babalar için de sezgisel arayüzüyle iyi bir tanışma aracı olacaktır. Bu arada, klavyeli kılıf ve Apple Pencil gibi aksesuarlarla babanız bu tabletle çok daha fazlasını yapabilir.

Huawei Watch GT 3 Pro

huawei watch gt 3 pro

Erkeklere alınacak en güzel hediyeler arasında kol saatleri yer alır. Son yıllarda akıllı saatlerin yaygınlaşmasıyla birlikte seçenekler genişledi, teknolojiye ilgi duyan babalar için de saatler daha ilgi çekici hâle geldi. Söz konusu akıllı saat olunca, Huawei farklı fiyat noktalarındaki güçlü seçenekleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’de yeni satışa çıkan Huawei Watch GT 3 Pro, babanızı çok mutlu edecek bir Babalar Günü hediyesi olacaktır. Titanyum gövdesini üç farklı kayışla eşleştirmek mümkün. Gördüğünüz bu titanyum kayış çoğu babanın tercihi olacaktır, ancak sportif bir babanız varsa, kauçuk kayışlı versiyonu da daha uygun fiyatıyla bütçesini düşünen çocuklar için iyi bir denge noktası olabilir. 5 atmosfer basınca kadar suya dayanıklılık, açık suda ve havuzda kullanma, dalış antrenmanlarını kaydetme, sürekli kalp hızı ve kanda oksijen düzeyi takibi, EKG ölçümü gibi, babanızın işine fazlasıyla yarayacak birçok özellik Watch GT 3 Pro’da mevcut. HarmonyOS ise bu akıllı saatin işlevselliğini ve esnekliğini daha da artırıyor. Huawei Watch GT 3 Pro’nun yanı sıra, benzer bir tasarımı ve şıklığı, daha uygun fiyat noktasında ve birçok ortak özellikle sunan Watch GT 3 modelini de tercih edebilirsiniz.

AirPods 3. Nesil

airpods 3 ön inceleme

Müzik dinlemeyi seven veya işi gereği sık sık telefon görüşmesi yapan babanız için en güzel hediye bir kablosuz kulaklık olacaktır. MediaMarkt mağazalarında birçok farklı seçenek mevcut. iPhone kullanan babanız için bir kulaklık satın alacaksanız, fiyat ve performans noktasında en uygun seçenek 3. nesil AirPods olacaktır. Açık uçlu tasarımıyla çoğu kulağa rahat uyum sağlayan bir tasarımla geliyor. Doyurucu seviyede ses çıkış şiddeti, yüksek ses kalitesi, dengeli tizler ve baslar ile iyi bir müzik keyfi sunuyor. Üstelik Uzamsal Ses desteği sayesinde babanız müzik dinlerken bir konser etkisi veya video izlerken sinema etkisi hissedebilir. Tek bir şarjla 6 saate kadar dinleme süresi sunan bu kulaklığın şarj kutusu kablosuz şarj desteğine sahip.

Alternatif bir kablosuz kulaklık seçeneği olarak TCL’in MoveAudio S600’ünü önerebiliriz. Bu kulaklık kapalı tasarıma sahip, yani silikon kulak uçlarıyla geliyor. Aktif gürültü engelleme özelliğiyle babanız müzik dinlerken veya video izlerken ortamdan izole olabilir. Uzun pil ömrü, Android telefonlarla Google FastPair sayesinde hızlı eşleştirme imkanı gibi özellikleri var.

LG SNH5 Ev Sinema Sistemi

lg snh5 ev sinema sistemi

Evde film izlemeyi seven bir babanız varsa, ona bir soundbar hediye ederek onun keyfini katlayabilirsiniz. LG SNH5 Ev Sinema Sistemi, 600W ses çıkışı, DTS Virtual:X teknolojisi, 4.1 kanal, AI Sound Pro, TV Ses Senkronizasyonu gibi özelliklerle geliyor. Dört hoparlör barındıran bir soundbar ve bir subwoofer’dan oluşan bu sistem TV’nin yanında yeteri kadar şık duracaktır. Üstünde yer alan tuşlarla kolay kontrol imkanı var. Kolay kullanımlı ve ergonomik uzaktan kumandası ise ses profilini değiştirme ve bunun gibi daha fazla işi yapmayı sağlıyor. AI Sound Pro teknolojisi sayesinde çalan içeriğe göre ses çıkışı optimize ediliyor, böylelikle mümkün olan en iyi ses deneyimi sağlanıyor. Basları hissetmeyi sevenler için fazlasıyla doyurucu bir ses sistemi.

Xbox Series S

xbox series s

Oyun oynamayı seven bir babanız varsa, MediaMarkt’ta onu mutlu edecek birçok farklı hediye alternatifi var. Farklı oyun konsolları için zengin oyun seçenekleri mağazalarda veya mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor. Babanızı, çok uzun zamandır satın almak istediği bir oyun konsoluyla mutlu etmek isterseniz, Xbox Series S fiyat-performans noktasında uygun bir seçenek olacaktır. 512 GB kapasiteli SSD, birer adet USB ve HDMI portu, genişleme yuvası, Ethernet portu gibi yeterli donanım özellikleri mevcut. 1440p oyun desteği sunan bu konsolla birlikte Fortnite ve Rocket League gibi popüler oyunlara da sahip olabilirsiniz. Xbox Series S’in yanı sıra, Nintendo Switch de bir hediye seçeneği olabilir. Bu konsolun oyun seçenekleri Xbox’a göre daha kısıtlı olsa da hem hareket hâlinde hem de oturma odasında TV karşısında oynama imkanı sunması, onu da cazip bir seçenek hâline getiriyor.

Bosch TKA6A043 Kahve Makinesi

bosch kahve makinesi

Güne her sabah kahve keyfiyle başlamayı seven babalar için kahve makinesi güzel bir hediye olacaktır. MediaMarkt mağazalarında farklı tür ve işlevlerde birçok kahve makinesi alternatifi mevcut. Biraz daha temel nitelikte bir filtre kahve makinesi hediye etmek isteyenler için Bosch TKA6A043 iyi bir seçim olacaktır. 15 fincan kapasiteli su haznesi yerinden kolaylıkla çıkarılıyor ve suyu rahatlıkla doldurabiliyorsunuz. Benzer bir durum kahve haznesi için de geçerli. Siyah ve kırmızı gibi farklı renk seçenekleri bulunan bu makinenin otomatik kapama özelliği de mevcut.

Philips S5587/10 Islak Kuru Tıraş Makinesi

philips tıraş makinesi

Kişisel bakımına önem veren babalar için de MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de farklı seçenekler var. Philips S5587/10 Islak Kuru Tıraş Makinesi, her sabah tıraş olmadan evden çıkmayan babanızın bu işi zahmetsizce yapmasını sağlayacaktır. Üç döner başlık, üç tıraş bıçağı, ıslak çalıştırma imkanı, şarj seviyesi ekranı, 1 saatlik şarj süresi, uzun saç ve tüy kesme makası gibi özelliklerle babanızın tıraş ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır.

İLGİLİ HABERLER