Manşetler

Aylık kullanıcı sayısı 90 milyona ulaşan Instagram yeni hizmet koşulları nedeniyle kullanıcı kaybettiği iddialarını yalanladı

Instagram’ın hizmet koşullarında gerçekleştirdiği değişiklikler büyük tartışma yaratmış, bu değişikliklerden rahatsız olan pek çok kullanıcının servisi terk ettiği iddia edilmişti. Durumun böyle olmadığını iddia eden fotoğraf tabanlı sosyal ağ servisi, bu iddiasını kanıtlamak için de rakamlardan yardım aldı. Mevcut aylık kullanıcı sayısının 90 milyona ulaştığını belirten Instagram, bunun aylık bazda yüzde 10’luk bir artışa tekabül ettiğinin altını çizdi.

Servise her gün yüklenen fotoğraf sayısı ise 40 milyon gibi etkileyici bir rakama ulaşmış durumda. Instagram’ın açıkladığı rakamlar geçtiğimiz ay AppData tarafından açıklanan verileri de yalanlar nitelikte. AppData, Instagram’ın hizmet koşullarındaki değişiklikler nedeniyle kullanıcı kaybettiğini iddia etmişti. Cumartesi günü eski hizmet koşullarını yeniden devreye sokmayı hazırlayan şirket için işler yolunda gidiyor gibi gözüküyor.

İlgili >> Instagram, AllThingsD

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER