Teknoloji

Avrupalı HTC One X’ler için Android 4.0.4 güncellemesi yayılmaya başladı

htc-one-x-inceleme-00017

HTC’nin One X için hazırladığı Android 4.0.4 güncellemesi ilk olarak ABD’de AT&T tarafından satılan cihazlar için çıkmıştı. Gelen haberlere göre benzer güncelleme Avrupa’daki cihaz sahipleri için de yayınlandı.

HTC One X için gelen son güncelleme cihazın sürümünü Android 4.0.4’e çıkarmanın yanı sıra HTC Sense üzerinde bazı geliştirmeler de içeriyor. Ayrıca internet tarayıcısı üzerinde bazı iyileştirmeler söz konusu. Kamera tarafında ise beyaz dengesi ve sürekli otomatik odaklama gibi yenilikleri görüyoruz. Bu arada menü işlevini çoklu görev tuşuna atama imkanı da son güncellemeyle birlikte sunuluyor. Bu arada Facebook kullanıcıları için de, güncellemeden sonra akıllı telefon birden fazla uygulama üzerinden sosyal ağa erişim için sadece bir kez kullanıcı girişi yapmayı yeterli kılıyor. Her güncellemede olduğu gibi çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de güncelleme ile birlikte sunuluyor.

Türkiye’deki HTC One X sahiplerinden güncellemenin gelip gelmediğini, geldiyse izlenimlerini aşağıdaki yorum alanına bekliyoruz.

İlgili >> The Verge

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER